Lord Stef Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 Daj nek neko iznervira Leonarda. Bolje je igrao prosle nedelje nezadovoljan. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
gone fishing Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 prošle nedelje je kidao da bi mogao da pokaže majicu, sada se pomirio sa sudbinom da neće skoro u pustinju...
Kreator Posted July 18, 2017 Author Posted July 18, 2017 (edited) suma bolje da je ćira iz najboljih dana, inače nećemo videti evropsku jesen ni ove godine sad sam manji optimista protiv grka. mnogo je tu rupa...jednu će suma da pokrpi po sredini u vezi, ali imamo ih još 3-4... realnije je ipak zadnje kolo za Ligu Evrope. edit: mihajlović kao konj. trči pravolinijski, pokušava da probije i izgubi lako loptu. malopre dodavanje ka sredini iz sa krila jako a igrač na pet metara do njega. nervira me ta na silu revitalizacija njegove karijere. Edited July 18, 2017 by BlackGeorge
Azdaja Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 Čestitke publici na aplauzima Jankoviću i kapitenu. A sta ce biti posle, eh...
kud u maglu Simoviću Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 (edited) kljaja vulićevarau inat hejterima Edited July 18, 2017 by kud u maglu Simoviću
copkillah Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 sad sam manji optimista protiv grka. mnogo je tu rupa...jednu će suma da pokrpi po sredini u vezi, ali imamo ih još 3-4... realnije je ipak zadnje kolo za Ligu Evrope. ajde ajde, krile su se karte pred gavrimunjakose naravno, odbrana je i dalje noćna mora, ali siguran sam da će napad da izgleda kako treba
kud u maglu Simoviću Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 (edited) ajde ajde, krile su se karte pred gavrimunjakose naravno, odbrana je i dalje noćna mora, ali siguran sam da će napad da izgleda kako treba +1 kljajić me prijatno iznenadio u obe utakmice, i kao što sam već napisao, deluje da je fizička sprema vrlo dobra. mačva u subotu, i nadam se seji bar par minuta Edited July 18, 2017 by kud u maglu Simoviću
Mark Rothko Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 Otaljavanje posla. Da smo bili malo ozbiljniji napakovali bi im 3 komada laganeze. Budućnost je Javor za siromašne - balvani koji rempluju za sve novce.
Geo Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 Kako CIrkovicu samo nestane igrac koga cuva, a ovaj cak nije ni toga svestan dobar deo vremena ...
Kreator Posted July 18, 2017 Author Posted July 18, 2017 (edited) ajde ajde, krile su se karte pred gavrimunjakose naravno, odbrana je i dalje noćna mora, ali siguran sam da će napad da izgleda kako treba za sredinu i napad posle dolaska sume apsolutno ne brinem. everton, suma, đurđević, leonardo to je super. ali pozadi osim ostojića vide se rupe samo zvižde...videće i njihov trener da treba napadati miletićevu stranu, a takođe će i forsirati gomilu centaršuteva. to je olimpijakosova igra inače kojoj teže. najviše me brinu pozadi ćirković i miletić. moraće everton da juri fortunisa po terenu. Edited July 18, 2017 by BlackGeorge
aram Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 čekam nešto o nama pozitivno da kažeš, pa eto.....tri do pet meseci. Šta, jebote? pa brate ovde treca regionalna liga bolje igra, a o zalaganju da ne govorim...
kud u maglu Simoviću Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 Šta, jebote? pa brate ovde treca regionalna liga bolje igra, a o zalaganju da ne govorim... da su nam lepi dresovi. npr. da je kljaja do jaja igrali smo koliko je dovoljno da ne ugrozimo ni u jednom trenutku prolaz
Recommended Posts