Jump to content
IGNORED

FK Partizan u evropskim takmičenjima 2017/18

Kreator

Recommended Posts

Posted

Želje Braga ili Milan (sa gatuzom) 

Moram da se složim sa Tonijem ima par ekipa od kojih mogu ozbiljni šamari da se dobiju. 

Opet šta god da se desi puna kapa. 

Za derbi bezmo na oridjidji topik

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

621

• Toni Sumaher

463

• kud u maglu Simoviću

396

• Cash

256

Posted
5 hours ago, ZokiAsov said:

Drugo poluvreme nije bilo lose. Mogli smo da stavimo par golova, pantic, tavamba... 

pantić je imao u drugom pol. onaj jedan šut u stilu robena ili nekog sličnog jebača, alal mu ćufte, nisam mislio da kod nas postoji igrač koji može tako da zabode van 16.

inače, posle ovakve utakmice mislim da je jasno da ne možemo da pretimo nikome na proleće. par njih pominje lajpcig, daj bre, bolje milan i lacio zajedno nego lajpcig. 3-4 pojačanja? bojim se da nam treba 7-8 za nešto ozbiljnije. otpala je niža srednja klasa poput skenderbega i jang bojsa, ostala je u žrebu samo viša srednja i erste klasa, dobro smo se mi dovukli i do ovde. cigani mislim da imaju dosta više razloga za optimizam.

Posted

@BlackGeorge

E, možeš ti da ponavljaš to o 3-4 pojačanja koliko hoćeš, to se neće desiti. Ono što će se desiti je da ćemo prodati Evertona i Tavambu, a dovesti neke koje ćemo čekati šest meseci da prorade. Prodaćemo Miletića, al' pogrešnog, a dovesti nikog.

Posted

šta se bre ložite?!

KO GOD da nam zapadne nakantaće nas toliko da ni 5 medovača pre utakmice neće moći da snize pritisak!

Posted
3 hours ago, MocaVukotic said:

pantić je imao u drugom pol. onaj jedan šut u stilu robena ili nekog sličnog jebača, alal mu ćufte, nisam mislio da kod nas postoji igrač koji može tako da zabode van 16.

inače, posle ovakve utakmice mislim da je jasno da ne možemo da pretimo nikome na proleće. par njih pominje lajpcig, daj bre, bolje milan i lacio zajedno nego lajpcig. 3-4 pojačanja? bojim se da nam treba 7-8 za nešto ozbiljnije. otpala je niža srednja klasa poput skenderbega i jang bojsa, ostala je u žrebu samo viša srednja i erste klasa, dobro smo se mi dovukli i do ovde. cigani mislim da imaju dosta više razloga za optimizam.

samo što za proleće u le mogu da se registruju najviše 3 nova igrača...

Posted
2 hours ago, aram said:

@BlackGeorge

E, možeš ti da ponavljaš to o 3-4 pojačanja koliko hoćeš, to se neće desiti. Ono što će se desiti je da ćemo prodati Evertona i Tavambu, a dovesti neke koje ćemo čekati šest meseci da prorade. Prodaćemo Miletića, al' pogrešnog, a dovesti nikog.

ok, ako bude tako, onda ispadanjeu evropi u februaru i minimum 10 razlike bodova za zvezdu do kraja.

onda idemo u kvalifikacije težim putem u julu.

Posted

Koliko smo sakupili bodova ove sezone za onaj kvocijent prilikom zdrijebanja za evropska takmicenja sledece sezone?

Sent from my .... using Tapatalk

Posted
Mejscini 17 do sada.
Nema šanse da ste ove sezone skupili toliko. Ali moguće da sad imate 17
Posted

Meni još u glavi ono totalno pomračenje uma naše odbrane od 6. do 31. minuta. Kakva je to havarija, ne vidja se često.

Nikada ovakav amaterizam od odbrane nisam video, pogotovo kosati Miletic kojeg je neko prevario da je fudbaler.

Izvini Miljkoviću za sve ružne reči što sam ti rekao.

Sva tri pojačanja na koje imamo pravo iskoristiti za odbranu, od levog do desnog beka.

Posted

Jer mi smo Partizan!! :)

Mocart kaže da je krenula potera za Raćom. 

Ivan Obradović hoće minute zbog SP eto levog beka. :)

Posted

Obrad, Raca i onaj iz Kairata o kome se pisalo bi bili pojacanja. 

Posted (edited)

26.11.2015.g. Bez Komentatora ... samo atmosfera sa stadiona.

Sastav Partizana : Kljajić, Bandalovski, Vulićević, Brašanac, Babović (75.min. Saša Ilić), Ninković (84. Božinov), Ćirković, Oumaru, Živković (92. Grbić), Subić, Jevtović.

Edited by BlackGeorge