Jump to content

FK Partizan u evropskim takmičenjima 2017/18

Featured Replies

1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

realnost nije briga na koju se obaziremo

:fantom:

Pa to me i brine, samo vas gledam pre tekme sa Kijevom kako pucate na prvo mesto....:fantom:Ovaj Tecin Partizan je dosegao 150% rezultata u prvenstvu i Evropi u odnosu na igru.

1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

oće kurac

Nisi ih gledao nijednom ove sezone. Jedino da vratimo tandem liu & diu

sad me mrzi da listam topik od početka i kvotujem

:fantom:

e

@Cash

gledaće ih teča

Edited by kud u maglu Simoviću

Just now, kud u maglu Simoviću said:

sad me mrzi da listam topik od početka i kvotujem

:fantom;

Secam se kako si govorio da cemo igrati Evropu na proleče. 

• Author
14 minutes ago, Cash said:

Cska i Sporting su mnogo bolji od Dinama

Neka dokažu na terenu. 

Just now, BlackGeorge said:

Neka dokažu na terenu. 

Toga se i plasim 

Neka dokažu na terenu. 

Ne zezaj, Sporting je bio ravnopravan u dvomecu sa Juventusom, imaju zastrasujucu tranziciju i napad. Kad se setim kako su iscepali mucenu Steauu letos....CSKA je bolja ekipa od Bazela, sami su sebe izbacili iz 1/8 LS.

• Author
Just now, Cash said:

Toga se i plasim 

Ja ne.

Ali samo da dovede Ivica KVALITETNA 3 - 4 pojačanja, a ne neke menadžerske igrače poput novopazarskog penaldžije ili kosatog miletića. Takvih nam je pun q. Daj nešto kvalitetno, pa neka košta...imaju para za to.

1 minute ago, Toni Sumaher said:

Ne zezaj, Sporting je bio ravnopravan u dvomecu sa Juventusom, imaju zastrasujucu tranziciju i napad. Kad se setim kako su iscepali mucenu Steauu letos....CSKA je bolja ekipa od Bazela, sami su sebe izbacili iz 1/8 LS.

Kad je mogo Maribor sa Spartakom mozemo i mi sa Cska

• Author
Just now, Cash said:

Kad je mogo Maribor sa Spartakom mozemo i mi sa Cska

Jel to onaj Spartak koji je pre neki dan bio brutalno karan od Liverpula?

E, лепо је ово...

Jel to onaj Spartak koji je pre neki dan bio brutalno karan od Liverpula?

E baš taj

• Author
Just now, Cash said:

E baš taj

I? Šta sad? Treba da nam se tresu kosti od njihovih rivala iz Moskve? Jel su oni za njih (Spartak) Barselona? Šta?

Cska je tu negde sa Dinamom, a i Lokomotiva isto iako su trenutno prvi u Rusiji, nisu se nesto proslavili u LE. 

Da mogu da biram izabrao bih Plzenj, prvi su samo jer su im ovi iz Steaue prepustili prvo mesto u grupi. Koliko sam primetio zadnja 2 kola su igrali u dosta izmesanom sastavu i obe utakmice izgubili.

• Author
1 minute ago, El Patron said:

Cska je tu negde sa Dinamom, a i Lokomotiva isto iako su trenutno prvi u Rusiji, nisu se nesto proslavili u LE. 

Da mogu da biram izabrao bih Plzenj, prvi su samo jer su im ovi iz Steaue prepustili prvo mesto u grupi. Koliko sam primetio zadnja 2 kola su igrali u dosta izmesanom sastavu i obe utakmice izgubili.

NE!

Mi smo Partizan i hoću Sporting da im pokažemo kako se igra fudbal! Idemo do finala!