Toni Sumaher Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: realnost nije briga na koju se obaziremo Pa to me i brine, samo vas gledam pre tekme sa Kijevom kako pucate na prvo mesto....Ovaj Tecin Partizan je dosegao 150% rezultata u prvenstvu i Evropi u odnosu na igru.
Cash Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: oće kurac Nisi ih gledao nijednom ove sezone. Jedino da vratimo tandem liu & diu
kud u maglu Simoviću Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 (edited) sad me mrzi da listam topik od početka i kvotujem e @Cash gledaće ih teča Edited December 7, 2017 by kud u maglu Simoviću
Cash Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 Just now, kud u maglu Simoviću said: sad me mrzi da listam topik od početka i kvotujem :fantom; Secam se kako si govorio da cemo igrati Evropu na proleče.
Kreator Posted December 7, 2017 Author Posted December 7, 2017 14 minutes ago, Cash said: Cska i Sporting su mnogo bolji od Dinama Neka dokažu na terenu.
Cash Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 Just now, BlackGeorge said: Neka dokažu na terenu. Toga se i plasim
Toni Sumaher Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 Just now, BlackGeorge said: Neka dokažu na terenu. Ne zezaj, Sporting je bio ravnopravan u dvomecu sa Juventusom, imaju zastrasujucu tranziciju i napad. Kad se setim kako su iscepali mucenu Steauu letos....CSKA je bolja ekipa od Bazela, sami su sebe izbacili iz 1/8 LS.
Kreator Posted December 7, 2017 Author Posted December 7, 2017 Just now, Cash said: Toga se i plasim Ja ne. Ali samo da dovede Ivica KVALITETNA 3 - 4 pojačanja, a ne neke menadžerske igrače poput novopazarskog penaldžije ili kosatog miletića. Takvih nam je pun q. Daj nešto kvalitetno, pa neka košta...imaju para za to.
Cash Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 1 minute ago, Toni Sumaher said: Ne zezaj, Sporting je bio ravnopravan u dvomecu sa Juventusom, imaju zastrasujucu tranziciju i napad. Kad se setim kako su iscepali mucenu Steauu letos....CSKA je bolja ekipa od Bazela, sami su sebe izbacili iz 1/8 LS. Kad je mogo Maribor sa Spartakom mozemo i mi sa Cska
Kreator Posted December 7, 2017 Author Posted December 7, 2017 Just now, Cash said: Kad je mogo Maribor sa Spartakom mozemo i mi sa Cska Jel to onaj Spartak koji je pre neki dan bio brutalno karan od Liverpula?
Cash Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 Just now, BlackGeorge said: Jel to onaj Spartak koji je pre neki dan bio brutalno karan od Liverpula? E baš taj
Kreator Posted December 7, 2017 Author Posted December 7, 2017 Just now, Cash said: E baš taj I? Šta sad? Treba da nam se tresu kosti od njihovih rivala iz Moskve? Jel su oni za njih (Spartak) Barselona? Šta?
El Patron Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 Cska je tu negde sa Dinamom, a i Lokomotiva isto iako su trenutno prvi u Rusiji, nisu se nesto proslavili u LE. Da mogu da biram izabrao bih Plzenj, prvi su samo jer su im ovi iz Steaue prepustili prvo mesto u grupi. Koliko sam primetio zadnja 2 kola su igrali u dosta izmesanom sastavu i obe utakmice izgubili.
Kreator Posted December 7, 2017 Author Posted December 7, 2017 1 minute ago, El Patron said: Cska je tu negde sa Dinamom, a i Lokomotiva isto iako su trenutno prvi u Rusiji, nisu se nesto proslavili u LE. Da mogu da biram izabrao bih Plzenj, prvi su samo jer su im ovi iz Steaue prepustili prvo mesto u grupi. Koliko sam primetio zadnja 2 kola su igrali u dosta izmesanom sastavu i obe utakmice izgubili. NE! Mi smo Partizan i hoću Sporting da im pokažemo kako se igra fudbal! Idemo do finala!
Recommended Posts