Jump to content
IGNORED

FK Partizan u evropskim takmičenjima 2017/18

Kreator

Recommended Posts

Posted

Ovaj pas Tawambe bi dalo 15% igraca. A pokusalo bi ga 5% fudbalera.

:Hail:

Lucidan jeste, al bi isto velik % odbrambenih igrača izbio.

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

621

• Toni Sumaher

463

• kud u maglu Simoviću

396

• Cash

256

Posted

Takodje, mali procenat igrača bi vratio loptu u sredinu kao Pantić. Ne znam.čiji mi je potez lepši.

Posted

Je li se stvarno neko loži na ove Pantićeve pokušaje duhovitosti? Meni neprijatno, kapiram da i to ima svoju publiku kao lirika Ace Stojanovića  :unsure:  ali Đuku gotivim pa ću ispoštovati zbog njega. 

Posted

Svako ima Andjusa.

Не. 

Још једном честитке. Да ако Бог да се видимо на пролеће.

Posted (edited)

^

1966.

Играли смо пролеће и сезоне 1963/64 када су бебе у фебруару/марту испале у 1/4 КЕШ од Интера (0:2, 1:2). Шеста сезона коју је Дебели Шеф јуче урачунао као пролећну је прва сезона  КЕШ 1955/56 и 1/4 са Реалом (реванш у јануару 3:0 за нас, у децембру 0:4, антологијски двомеч са невиђеном крађом што је посведочио и покојни Бернабеу).

Edited by Toni Sumaher
Posted

pantara je bez konkurencije ^_^

giphy.gif

dočekao je da likuje nad komentatorima njegovih emisija na youtube-u, sve ovo što je pomenuo na početku su ljudi pisali tamo

- možda malo nije u vinklu ali mu se posvećenost poslu ne može osporiti, koji to još novinar direktno komunicira sa svojim gledaocima, anđusara je imao dvosatnu emisiju i to je to, ovaj odgovara na poruke satima tj danima nakon što postavi emisiju, odgovara im u 2h noću, gde to još ima...

Posted (edited)

pantara je bez konkurencije ^_^

giphy.gif

dočekao je da likuje nad komentatorima njegovih emisija na youtube-u, sve ovo što je pomenuo na početku su ljudi pisali tamo

- možda malo nije u vinklu ali mu se posvećenost poslu ne može osporiti, koji to još novinar direktno komunicira sa svojim gledaocima, anđusara je imao dvosatnu emisiju i to je to, ovaj odgovara na poruke satima tj danima nakon što postavi emisiju, odgovara im u 2h noću, gde to još ima...

Verujem da bi struka kod obojice mogla da pronadje zanimljive poremecaje licnosti, samo sto su se lepo utopili u citavu nenormaliju oko nas.

Edited by Toni Sumaher
Posted

1990, 2005 и 2018.

Мислим, заслужило смо честитке и без овог "супер вам је група", Скендер угазио Кијев, ми узели 4 бода екипи која је у првенству водећа, испред тима који ће да игра 1/8 ЛШ.

Cek, koje vam je ovo proljece u Evropi? Nedje procitah 6. Jel istina?

Posted

Cek, koje vam je ovo proljece u Evropi? Nedje procitah 6. Jel istina?

Pa da, to je bilo na ono Milogledovo "za nasih zivota". Bilo je jos 1963/64 i 1965/66 u KES, a debeli potpredsednik racuna i prvu sezonu KES 1955/56, mada je tu samo revans igran u narednoj godini (januar).

Posted

Bilo bi lepo da idemo na CSKA da im vratimo dug, a tu je i Bambi. 

Ne znam samo da li mozemo na Cska ako budemo prvi u grupi

Posted

Tih 8 iz LS se nekako dele u dve grupe valjda, pa su 4 povlaseni a 4 nisu, a da jbeoca ne znam po kom kriterijumu ih dele.

Posted

Bilo bi lepo da idemo na CSKA da im vratimo dug, a tu je i Bambi. 

Ne znam samo da li mozemo na Cska ako budemo prvi u grupi

Шта кажеш Тони? Ми цигани летимо. ^_^