November 23, 20177 yr Nije da sam se nesto preterano obradovao veceras jer SNS Partizan ne dozivljavam kao moj Partizan.. Ovaj snimak i likovi u snimku mi samo pomazu da sa manje grize savesti ispratim prolaz ovih momaka u prolecni deo takmicenja. e jebiga, a neke predjasnje sps partizane si dozivljavao kao svoj partizan? I kada to partizan (i zvezda) nije bio prcija trenutne vladajuce garniture?
November 23, 20177 yr Author Jel arenasport prenosila Partizan - Young Boys? Ne mogu u programskoj šemi da nađem kada je repriza...
November 24, 20177 yr Ali ne zalim dao bih jos 100 puta toliko za pobedu Partizana veceras, a zbog ovoga mora pobeda protiv Dinama :D
November 24, 20177 yr Ode Bogoje ali vratice se opet u septembru ... On je lud, ne znam ko to kupuje golmane u januaru.
November 24, 20177 yr Jel arenasport prenosila Partizan - Young Boys? Ne mogu u programskoj šemi da nađem kada je repriza...prenos je bio samo na rtsrepriza je na rts u 02:53 e rts hd(prenos naravno nije u hd-u) Edited November 24, 20177 yr by kud u maglu Simoviću
November 24, 20177 yr Author prenos je bio samo na rts repriza je na rts u 02:53 e rts hd(prenos naravno nije u hd-u) Čekaj malo, prenos bate - zvezda je bio i na rts-u i areni, a prenos partizana samo na rts-u. Kakva je to logika?
November 24, 20177 yr Čekaj malo, prenos bate - zvezda je bio i na rts-u i areni, a prenos partizana samo na rts-u. Kakva je to logika?ne znam, ja sam gledao cigane na areniovi što su mi se zatekli u kući su alergični na rts ma neko majmunisanje sa tv pravima izmedju rts-a, arene i telekoma e repriza partizana je na šatro hd kanalu, a bate je na rts1 u istom terminu. pri tom signal iz beograda nine hd, a iz belorusije jeste. kompletni idioti Edited November 24, 20177 yr by kud u maglu Simoviću
November 24, 20177 yr Author i posle kažu zašto kukate na aparthejd... pa evo vam dokaz! Edited November 24, 20177 yr by BlackGeorge
November 24, 20177 yr Ode Bogoje ali vratice se opet u septembru ... Hoce covek da zabode jos jedan dobar transfer na konto forme i SP.
November 24, 20177 yr Nemam pojma, kako smo ovo odradili, ja sam stari pesimista bio ali... svaka cast momcima pocevsi od hansa holcijusa tece pa na dalje...
November 24, 20177 yr Nemam pojma, kako smo ovo odradili, ja sam stari pesimista bio ali... svaka cast momcima pocevsi od hansa holcijusa tece pa na dalje... i ja isto jbt, izneverovah. kad smo primili gol za 1:1 nisam verovao. da mi je neko posle dinama rekao da ćemo proći kolo pred kraj ili proći uopšte... baš velika pobeda jbt.