Milogled Bluff Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 Nije da sam se nesto preterano obradovao veceras jer SNS Partizan ne dozivljavam kao moj Partizan.. Ovaj snimak i likovi u snimku mi samo pomazu da sa manje grize savesti ispratim prolaz ovih momaka u prolecni deo takmicenja. e jebiga, a neke predjasnje sps partizane si dozivljavao kao svoj partizan? I kada to partizan (i zvezda) nije bio prcija trenutne vladajuce garniture?
Toni Sumaher Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 ‘bem ti sunce na šta će da liči sledeći v(j)esnik :o
Kreator Posted November 23, 2017 Author Posted November 23, 2017 Jel arenasport prenosila Partizan - Young Boys? Ne mogu u programskoj šemi da nađem kada je repriza...
El Patron Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Ali ne zalim dao bih jos 100 puta toliko za pobedu Partizana veceras, a zbog ovoga mora pobeda protiv Dinama :D
goofs Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Ode Bogoje ali vratice se opet u septembru ... On je lud, ne znam ko to kupuje golmane u januaru.
kud u maglu Simoviću Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 (edited) Jel arenasport prenosila Partizan - Young Boys? Ne mogu u programskoj šemi da nađem kada je repriza...prenos je bio samo na rtsrepriza je na rts u 02:53 e rts hd(prenos naravno nije u hd-u) Edited November 24, 2017 by kud u maglu Simoviću
Kreator Posted November 24, 2017 Author Posted November 24, 2017 prenos je bio samo na rts repriza je na rts u 02:53 e rts hd(prenos naravno nije u hd-u) Čekaj malo, prenos bate - zvezda je bio i na rts-u i areni, a prenos partizana samo na rts-u. Kakva je to logika?
kud u maglu Simoviću Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 (edited) Čekaj malo, prenos bate - zvezda je bio i na rts-u i areni, a prenos partizana samo na rts-u. Kakva je to logika?ne znam, ja sam gledao cigane na areniovi što su mi se zatekli u kući su alergični na rts ma neko majmunisanje sa tv pravima izmedju rts-a, arene i telekoma e repriza partizana je na šatro hd kanalu, a bate je na rts1 u istom terminu. pri tom signal iz beograda nine hd, a iz belorusije jeste. kompletni idioti Edited November 24, 2017 by kud u maglu Simoviću
Kreator Posted November 24, 2017 Author Posted November 24, 2017 (edited) i posle kažu zašto kukate na aparthejd... pa evo vam dokaz! Edited November 24, 2017 by BlackGeorge
*edited by mod Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Ode Bogoje ali vratice se opet u septembru ... Hoce covek da zabode jos jedan dobar transfer na konto forme i SP.
kud u maglu Simoviću Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 onda nek sačeka rusiju, pa posle nek ide
ZokiAsov Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Nemam pojma, kako smo ovo odradili, ja sam stari pesimista bio ali... svaka cast momcima pocevsi od hansa holcijusa tece pa na dalje...
theanswer Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Nemam pojma, kako smo ovo odradili, ja sam stari pesimista bio ali... svaka cast momcima pocevsi od hansa holcijusa tece pa na dalje... i ja isto jbt, izneverovah. kad smo primili gol za 1:1 nisam verovao. da mi je neko posle dinama rekao da ćemo proći kolo pred kraj ili proći uopšte... baš velika pobeda jbt.
Recommended Posts