July 11, 20177 yr Tavamba je toliko dobar i nesebičan momak... on bi da centrira i kada je sam ko duh ispred gola.
July 11, 20177 yr šta bi ovi nesretnici da moraju da rade svaki dan na 40 stepeni, serem im se u tajmaute
July 11, 20177 yr Jbg Tawamba je gori golgeter od Boje, a to sam mislio da je nemoguce [emoji52] Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока
July 11, 20177 yr Hahaha koji je bog ovaj tavamba, centrira sa puno osecaja, ali na 5 metara od gola sutira nekontrolisano
July 11, 20177 yr tawamba magarčina, nedopustivo je da budeš na ovom nivou (čak ni na ovom nivou) toliko nekontrolisan u gol šansi, a pritom si navalni igrač. marš bre u kurac. treba nam svaki gol, ne bih se uopšte kladio da ne mogu tamo da nas iznenade i zagorčaju nam život.
July 11, 20177 yr Ma nema sanse da vam mogu ista u PG. Evo i vjecitog talenta Partizana. Nije dobacio dalje od 5min po mecu. Nesto kao raspali Cubrilo u kosarci.
July 11, 20177 yr Author tawamba magarčina, nedopustivo je da budeš na ovom nivou (čak ni na ovom nivou) toliko nekontrolisan u gol šansi, a pritom si navalni igrač. marš bre u kurac. treba nam svaki gol, ne bih se uopšte kladio da ne mogu tamo da nas iznenade i zagorčaju nam život. I u Podgorici ćemo biti domaćini. Opušteno...
July 11, 20177 yr Jbt jel djurdjevic ovo namerno sada iskulirao leonarda. Imam takav utisak, ne verujem da ga nije video.