Dark Wader Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 nije nam loš tambalamba.. za jednog četrdesetogodišnjaka...
Kreator Posted July 11, 2017 Author Posted July 11, 2017 nije nam loš tambalamba.. za jednog četrdesetogodišnjaka... Kakav očajan udarac glavom. Da bude kao protiv Dile Gori u Beogradu i ja prezadovoljan.Smanjio sam drastično očekivanja. Sve preko toga čist ćar.
Malvo Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 Dacete ovima bar jedan u drugom poluvremenu, mnogo su losi i popustice im koncentracija u nekokm trenutku.
Pokojni Ruxin Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 nije nam loš tambalamba.. za jednog četrdesetogodišnjaka... To loženje na tavambe i evertone je težak izliv partizanštine na mozak ako mene pitate :(
Dark Wader Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 Kakav očajan udarac glavom. Da bude kao protiv Dile Gori u Beogradu i ja prezadovoljan.Smanjio sam drastično očekivanja. Sve preko toga čist ćar. meni gore bilo kada je malopre odbrambeni omašio loptu koji 19 cm od tambalambe, a on ni noktom da mrdne i ovaj janković ko zlatko vujović, vidi samo pravo...
MocaVukotic Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 ovde sve od nas zavisi, ali mi ne igramo ništa. jedan gol bi otvorio apetit, ali bojim se da ćemo ga kasno dati, ako ga damo uopšte. oni su došli "po bod". jeste prva tekma sezone, jeste vruće ko u dupetu, ali ovo mora rutinski da se rešava. oni su baš baš loši.
theanswer Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 sva tragedija srpskog fudbala sažeta u 45min i na terenu i na tribinama
Kreator Posted July 11, 2017 Author Posted July 11, 2017 Hhaha kakav kralj ovaj sudija, centaršut budućnosti i svira kraj poluvremena. Posle se smeje. :D
Kreator Posted July 11, 2017 Author Posted July 11, 2017 (edited) Šta kaže Ivica, uspeli smo posle duži niz godina da zadržimo čitav tim. Polovini se već sada treba zahvaliti, to nije nikakav uspeh zadržati fudbalere koji ne prave razliku. Leonardo, Đurđević, Everton i Ostojić. Ostali su svi itekako zamenljivi. Mnogo smo statični. Slabo se krećemo. Ajde vrućina je ali zaboga, moraju svi mnogo brže od ove brzine ranjenog puža. Edited July 11, 2017 by BlackGeorge
levi Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 (edited) Hhaha kakav kralj ovaj sudija, centaršut budućnosti i svira kraj poluvremena. Posle se smeje. :D Ima u ovoj gomili novih bezveznih pravila koja se predlažu jedno dobro koje može da počne da se primenjuje od sutra. Da sudija može da svira kraj samo kad je lopta van igre. Ne znam šta čekaju sa tim, to je odlično Edited July 11, 2017 by levi
Geo Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 (edited) Nadam se da u ovom trenutku donose Leonardu ugovor na posluzavniku zlatnom ... Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока Edited July 11, 2017 by Geo
Toni Sumaher Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 Protiv Zaglebja, koje je klasa za ove nesrećnike smo barem pravili odlične šanse u prvoj tekmi. Ovo je težak očaj za sada.
Recommended Posts