MocaVukotic Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 ovi nemaju pojma, ali i mi ćemo se mučiti očigledno, ja zadovoljan sa bilo kojom pobedom. da smo negde usred sezone potpisao bih petardu.
Malvo Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 jesam li ovo dobro cuo skandiranje? ? Od Srba su u fudbalu gori jedino Crnogorci.
theanswer Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 (edited) Priličan horor za sada, Kosović nije odigrao tačan pas, Đurđević nije propustio nijedan ofsajd, Tavamba ništa dobro nije uradio. Jeste bilo Ratko Mladić skandiranje Edited July 11, 2017 by theanswer
Zico Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 jesam li ovo dobro cuo skandiranje? Ako mislis na "Ratko Mladic, Ratko Mladic", onda si dobro cuo.
Kreator Posted July 11, 2017 Author Posted July 11, 2017 Priličan horor za sada, Kosović nije odigrao tačan pas, Đurđević nije propustio nijedan ofsajd, Tavamba ništa dobro nije uradio. Jeste bilo Ratko Mladić skandiranje. Ne ne treba nam desetka, Kosović će da bude odličan za prodor u evropi. I on i Janković. Organizacija nula, ali sparno je poprilično, mogu da se vade na očajnu vrućinu.
Malvo Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 Nije da je neocekivano, ali moze ispasti prilicno sranje ako delegat to zabelezi.
Kreator Posted July 11, 2017 Author Posted July 11, 2017 Možda budućnost nema pojma, ali mi jednostavno poštenu šansu nemožemo da napravimo već 35.minuta.
porucnik vasic Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 jesam li ovo dobro cuo skandiranje? ГТР ускоро обзнањује графит са Ђенералом...
Recommended Posts