pbg12345 Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 izvinjavam se sto upadam, ali mi nije jasno zasto su u partizanu dozvolili da im najbolji igrac ne bude fizicki spreman za najvazniji deo sezone i jos to (i iz partizana i on sam) komentarisu kao nesto najnormalnije
theanswer Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Ma Tavamba je igrač za ovakve protivnike, odlično ako će početi.
Cash Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Ma Tavamba je igrač za ovakve protivnike, odlično ako će početi. Jel sutra plitak potok?
kud u maglu Simoviću Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Kljajić – Vulićević, Ćirković, Ostojić, Nemanja G. Miletić – Everton, Kosović – Janković, Tavamvba, Mihajlović – Đurđević. manje više očekivano, mislio sam da će biti mesta i za pantića, ali đukić očito pokušava da povrati mihajlovića što se videlo i u pripremnim utakmicama izvinjavam se sto upadam, ali mi nije jasno zasto su u partizanu dozvolili da im najbolji igrac ne bude fizicki spreman za najvazniji deo sezone i jos to (i iz partizana i on sam) komentarisu kao nesto najnormalnije nemo se izuvaš jbg. baš zato što je najveća zvezda što je sam uvideo pa mu se može mora malo da mu titramo jajca na onoj utakmici protiv urala nešto se i nije primetilo da je odsustvovao sa prvog dela priprema
levi Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 izvinjavam se sto upadam, ali mi nije jasno zasto su u partizanu dozvolili da im najbolji igrac ne bude fizicki spreman za najvazniji deo sezone i jos to (i iz partizana i on sam) komentarisu kao nesto najnormalnije Valjda su mu dugovali pare, pa su morali da budu fleksibili po pitanju dolaska na pripreme, treniranja..
El Patron Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 (edited) Sto bi rekao Lazo Bakmaz, najskuplji igrac Buducnosti po TM je Risto Ristovic, koji je stigao iz Zemuna. U zadnjih godinu dana promenio je 5-6 klubova. https://www.transfermarkt.com/risto-ristovic/profil/spieler/85369 Edited July 10, 2017 by El Patron
Kreator Posted July 10, 2017 Author Posted July 10, 2017 (edited) izvinjavam se sto upadam, ali mi nije jasno zasto su u partizanu dozvolili da im najbolji igrac ne bude fizicki spreman za najvazniji deo sezone i jos to (i iz partizana i on sam) komentarisu kao nesto najnormalnije A što se izvinjavaš? Ovde svi pišemo ravnoprvno, bili navijači Partizana ili nekog drugog kluba. :) Što se tiče te dozvole, ako se dobro sećam i u januaru je nešto malo kasnio. Takođe se spominjalo da mu je to kao i neka klauzula u ugovoru još proletos. Meni lično ne smeta, ako ne smeta ostalim igračima i Đukiću, a vidimo da i njima, odnosno Đukiću ne smeta. Što kaže kolega iznad mene, videlo se već protiv Urala na pripremama da je odigrao sasvim solidno. Neka uđe sa klupe, zabije jedan gol i svi će zaboraviti to kašnjenje. Edited July 10, 2017 by BlackGeorge
pbg12345 Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 a jbg, posto navijam za klub u kom je sve organizovano do perfekcije, bez tog uvoda mogao bi neko pomisliti da sam svratio da podjebavam
Kreator Posted July 10, 2017 Author Posted July 10, 2017 Šta je sa arbajtmenom? Obično se on javi u ovo vreme i baci onaj klip sa afričkim oficirom. Ne piše više na forumu? Gde nam je zubar iz Belgije? Nismo svi na broju pred početak nove evrosezone.
kud u maglu Simoviću Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 arbajtmena tj dr arslanagića je oteralo, a zubar nas poseti ponekad ne bi bilo zgoreg zahvaliti grofu na sjebavanju prvog tima budućnosti
copkillah Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 (edited) Šta je sa arbajtmenom? Obično se on javi u ovo vreme i baci onaj klip sa afričkim oficirom. Ne piše više na forumu? Gde nam je zubar iz Belgije? Nismo svi na broju pred početak nove evrosezone. TO NAM TREBA edit: mogu i ja, ako nema Arbajtmana Edited July 10, 2017 by copkillah
MiddleClass Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Buducnost je nivo Javora i Borca. Lagano dobijate...
theanswer Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Jel sutra plitak potok? iskreno se nadam neće nas izbaciti budućnost, ne cimam se za to a koji će biti rezultat sutra, i sa 2:0 ću biti zadovoljan. bitnije mi je šta će bude u ponedeljak na žrebu
theanswer Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Zar nije žreb u petak jeste, permutovao sam dane.
Recommended Posts