Dali_man Posted July 15, 2017 Author Posted July 15, 2017 Uspesna generalna proba http://fkradnickinis.rs/2017/07/uspesna-generalna-proba-u-duelu-sa-sutjeskom/ Au jbt.
Constantin Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Uspesna generalna proba http://fkradnickinis.rs/2017/07/uspesna-generalna-proba-u-duelu-sa-sutjeskom/ Ovo kao da se deci obracaju: "Уколико је судити по данашњој игри, коју су презентовали наши фудбалери могу се очекивати више него задовољавајући резултати и узбудљива сезона, коју ће Нишлије започети утакмицом против „Црвене Звезде“ на стадиону “Рајко Митић” у недељу 23. јула у Београду." Izveštaj je opširan i temeljit, a pre svega objektivan. Vidi se da ga je profesionalac odradio, a pre svega da je bio prisutan na utakmici :)
Constantin Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Mislio sam da su pentagrami tm blizanaca ...... Jbl te sitna crevca :D
Dali_man Posted July 15, 2017 Author Posted July 15, 2017 Izveštaj je opširan i temeljit, a pre svega objektivan. Vidi se da ga je profesionalac odradio, a pre svega da je bio prisutan na utakmici :) Apsolutno se "Legendo" slazem sa tobom.
Constantin Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Apsolutno se "Legendo" slazem sa tobom. Što me turi u navodnici ?
Dali_man Posted July 15, 2017 Author Posted July 15, 2017 Što me turi u navodnici ? Obrati paznju na "izvestaj" :P
Gradina Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Taze.... Sg će drvlje i kamenje od PR-a . Ups nemamo PR-a. Od tu ženku iz prestonicu
Constantin Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Sg će drvlje i kamenje od PR-a . Ups nemamo PR-a. Od tu ženku iz prestonicu Ma neće bude strašno, ona ne piše više od dva-tri reda,će prežive ljudi. Eno videh na slici Gorana Altinu, Bimbu i Džaju...kažu Džaja je samo dao podršku. Dobri treneri za početak. Napraviće "nešto", verujem.
Gradina Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Ma neće bude strašno, ona ne piše više od dva-tri reda,će prežive ljudi. Eno videh na slici Gorana Altinu, Bimbu i Džaju...kažu Džaja je samo dao podršku. Dobri treneri za početak. Napraviće "nešto", verujem.Veruj da hoće. Već 3 generacije formiraju , 2003 već otislo od NAS kod NAS
Constantin Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Veruj da hoće. Već 3 generacije formiraju , 2003 već otislo od NAS kod NAS Ja čuo 2.... 2003 i 2004. koja je ta generacija za koju ja ne znam..? mladji ili stariji ?
Constantin Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Mučimo si muku s štoperi, a Aca Ignjatović prešao iz Pazara u Tuzlu. Danas je dao Mačvi gol za pobedu u njihovoj "generalki". Davao je i u Pazar. Da su ostali i on i Žile i tu je Raul i Šilo, bog da nas vidi. Nešto ne verujem da je iko slabiji, pa ni Aca od Ljubisavljevića i ovog Inđijanca... ;)
MaErAkLoIJA Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 (edited) Mučimo si muku s štoperi, a Aca Ignjatović prešao iz Pazara u Tuzlu. Danas je dao Mačvi gol za pobedu u njihovoj "generalki". Davao je i u Pazar. Da su ostali i on i Žile i tu je Raul i Šilo, bog da nas vidi. Nešto ne verujem da je iko slabiji, pa ni Aca od Ljubisavljevića i ovog Inđijanca... ;)Jedino ako su ovi brzi i da je neko procenio da su veci potencijal. Trenutno sigurno nisu bolji ni od jednog nabrojanog. Sad nisu delovali lose ali pripreme nisu neko merilo a i protivnici nisu bili ni brzi ni pa posebno nesto rastrcani. U nedelju ce nam se sve kasti :) Edited July 16, 2017 by MaErAkLoIJA
Recommended Posts