Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2017/18

Dali_man

Recommended Posts

Posted

Da se ne lazemo iako je Bulat svima u srci videli smo ove sezone da je slabiji od ostalih u zadnjoj liniji.Moracemo to mesto da nadomestimo.Pa mi u Nis makar golmane imamo ako nista drugo.Jbg za Zogovica taman sam ga zavoleo.Izgleda da su se,sto se kluba tice,iskomplikovale neke stvari, naravno pare. E sad kvalitet uprave se ogleda i u tome kako ce se iskobeljati iz date situacije.

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Constantin

1144

• Rumpelstiltskin

1000

• MaErAkLoIJA

605

• Dali_man

425

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kliko ja vidim, svakome kome se duguje "finija" količina para, gleda se da se otkače. Kapiten, Caki, Radoš, Baja.....nezadrživo srljamo u progres...ka PLS

Posted

Ovo uglavnom los potez za losim potezom u zadnje vreme.

Posted

Sve sve ali Caki !!! Zivo me zanima ko ce da ga nadomesti. On nas je vadio mnogo puta i u prvom i u drugom delu i mislim da nam treba i iskustvo. Svi su videli sta nam znaci Aca kapiten. Kad on igra i ekipa igra, imamo tim.

E sad ako dovedu mlade talente pa se napravi ekipa na duze, to podrzavam. Samo nemoj onda da pricamo price i da sirimo dezinformacije.

Inace Merdovic ulazi u 29u tako da to bas i nije podmladjivanje ekipe. Mislim da nije nesto ni preterano brz pa ne vidim sta se time postize. Sigurno nije ni jeftin. Bar da su doveli Kecapa pa da znam da poboljsavamo skocnost, cvrstinu a opet ima fudbal u nogama kao i Merdovic ali po meni je raznovrsniji igrac.

Posted

Ne treba nam Merdovic kada imamo 4+1 krila -Trava,Apostol,D.Zivkovic,Aca© + Noma koji moze da pokrije tu poziciju.

Od prve trojice se nadamo da ce kanuti koji dinar,dovodjenjem Merdovica zatvaramo vrata Apostolu i Zivkovicu.

Nadam se da ce Dusan ove sezone dobiti potpunu afirmaciju i pokazati svoj kvalitet

Posted

Ne treba nam Merdovic kada imamo 4+1 krila -Trava,Apostol,D.Zivkovic,Aca© + Noma koji moze da pokrije tu poziciju.

Od prve trojice se nadamo da ce kanuti koji dinar,dovodjenjem Merdovica zatvaramo vrata Apostolu i Zivkovicu.

Nadam se da ce Dusan ove sezone dobiti potpunu afirmaciju i pokazati svoj kvalitet

Sva trojica spadaju u mlade i talentovane igrace. Ako njih prodamo ne znam koga ce da dovedemo???

Posted

Za Merdovica njegov menadzer trazio 20,000e na ruke. Plus platu 500e, ugovor 6+6 meseci... do sutra ima uprava prava da razmisli... teramo nase kojima se duguju desetine iljada, pa radimo ovo... logike bez

Posted

Za Merdovica njegov menadzer trazio 20,000e na ruke. Plus platu 500e, ugovor 6+6 meseci... do sutra ima uprava prava da razmisli... teramo nase kojima se duguju desetine iljada, pa radimo ovo... logike bez

Nije tražio premije za postignute golove i asistencije ?  

Posted

Niko od Nišlija....prati se izvlačenje u Nionu ;)

Posted

Niko od Nišlija....prati se izvlačenje u Nionu ;)

Ma daj neku vest da cujemo, ova tisina ubija :)

Posted

Rastavac podneo ostavku.

Dobro da neigraju Evropu. Unistili bi ih Azeri

Posted

Dobro da neigraju Evropu. Unistili bi ih Azeri

Ne treba nas niko da unisti, sami cemo ;)

Posted

Fudbalski klub Radnički iz Niša ostao je bez još jednog fudbalera. Poslednji u nizu koji je rekao zbogom Čairu jeste iskusni vezista Saša „Caki“ Stojanović.

By Acko ......

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...