Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2017/18

Dali_man

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Constantin

1144

• Rumpelstiltskin

1000

• MaErAkLoIJA

605

• Dali_man

425

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

"Ја се зовем Ивана, а тата ме зове злато..."

Posted

Drvce delegat u Surdulici...:nobles:

Posted

čestitke golubovima na plasmanu u jevropu

Posted
1 minute ago, Rumpelstiltskin said:

čestitke golubovima na plasmanu u jevropu

+ iljadu!!!

Posted

Lalatović 90 posto. Pitam, a ko je ostalih 10, kažu mi nema, nego Lalatović kupuje vreme.

Inače Pavkov i Caki morali u Novi Sad zbog ovog uhapšenog.  

Prvo pojačanje bi moglo da nam sleti iz slovačke lige.

Posted

Ko je u pitanju taj iz slovacke lige?

Posted
21 minutes ago, Real sa Nišave said:

Lalatović 90 posto. Pitam, a ko je ostalih 10, kažu mi nema, nego Lalatović kupuje vreme.

Inače Pavkov i Caki morali u Novi Sad zbog ovog uhapšenog.  

Prvo pojačanje bi moglo da nam sleti iz slovačke lige.

Jebo nas Lalatovic a i mi njega!

Neki nas povratnik iz Slovacke ili strendzer? Mozda neko zajebano pojacanje poput Sejdube Sume :D

Posted

Stvarno ne mogu da kazujem ime jer ce ga odma ćape drugi. Ocemo i stopera Gajića, ali istom Voša nudi 6000 soma platu, pa je zajebana situacija.

Posted

Ta Vosa nam je zimus pokupila sve sto smo hteli da dovedemo, plus nam odvedose i Arsu. 50 soma obestecenje nama, njemu platica od 4 soma. Bajatović se sprda sa parama, kao Bulatovic nekad kod nas kad nam namako dug od dve milke.

Posted

vlazim reale, posalji nesto nepristojno u inbox

Posted

Vojvodina u pregovorima sa Kirovskim. U tekstu su jos neki igraci pa i igraci iz cini mi se Ceske lige.

http://www.butasport.rs/fudbal/aleksandar-kirovski-za-butasport-rs-vojvodina-treca-sreca/

Trenera trebamo dovesti sto pre jer igracima je vazno pored novca i ko ce da ih vodi. Ako dodje Lalat mogao bi da povuce neke igrace iz Cuke pa i Kirovskog mada golmane imamo.

Za jak tim treba i nesto vise novca a ne samo obecanja. 6000e za kvalitetnog stopera nije malo ali ni previse. Bas me zanima koji su to igraci koji ce praviti razliku i igrati za 3000e.

Ne znam sta se desava sa Crnomarkovicem ? Svi su se raspitivali za njega pre dve godine a sad igra plejaut u Srbiji. Ako se proceni da je neka prolazna kriza mozda bi on i Trajkovic bili i vise nego solidno resenje za nasu rastimovanu odbranu. Tu je i Miladinovic koji je odlicno igrao kod Djumija i mislim da bi ga i Lalat vratio na pravi put. Pored ove trojice i Simunovic kao cetvrti i to je to. I za Evropu i za nasu ligu.

Mozda treba razmisljati o pozajmici sa pravom otkupa. Terza ima tu dobru pricu. Dovede kvalitetnog igraca na pozajmicu uz pravo otkupa od recimo 500.000evra i ako ga u toku pozajmice proda ili ga proda kada treba da odluci o kupovini sve sto predje odredjenu cifru ide Zvezdi. Klub koji je prodao igraca je dobio trazenu sumu, igrac je svojim kvalitetom doprineo klubu i na kraju jos biraju da li je dovoljno kvalitetan i potreban da ga sami otkupe ili ga prodaju i zarade na tudjem igracu.

Sad kad igramo Evropu ovakve pozajmice imaju smisla i ne mogu da stete. Jedino sto moze da koci jeste plata ali i tu moze da se pregovara.

Posted

Radnički iz Niša će sledeće sezone ići na titulu prvaka Srbije, poručio je Ivica Tončev, predsednik kluba sa "Čaira"

:fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...