Rumpelstiltskin Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 2 hours ago, Constantin said: Mnogo.... https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/sudija-petar-piper-glavni-junak-fudbalske-price-izmedu-radnickog-i-vojvodine-14-05 jebati, zadnja cetri susreta bilo x ... pu pu !
Rumpelstiltskin Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 "Kvalitet je izjednačen, pa bi Radnički mogao da dobije ako ga sudije poguraju što su već jednom uradile u poslednjem međusobnom duelu." Vucela, Vucela ...
Captain_Darling Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 Поздрав за Лале које инкогнито посећују нашу тему и копирају овдашње постове на свој форум. Нека пробају да се сете како су судије навлачиле за њих док их је Лалат водио и нека се сете како су 2016. завршили у Европи испред нас за 1 бод, да ли су им тада сметале судије и да ли им је сметала Звезда са омладинским саставом у утакмици против Војводине...?
Dali_man Posted May 3, 2018 Author Posted May 3, 2018 1 hour ago, Rumpelstiltskin said: "Kvalitet je izjednačen, pa bi Radnički mogao da dobije ako ga sudije poguraju što su već jednom uradile u poslednjem međusobnom duelu." Vucela, Vucela ... igraće pošteno to je sasvim sigurno poznajući sadašnji stručni štab i rukovodstvo.
Rumpelstiltskin Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 cekamo muslina i kumsa da zastite gologuze kukumavke iz ujvideka
Med Livadski Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 (edited) Kadeti ispali iz kvalitetne lige, omladinci se nekako provlace. Jedan od najtalentovanijih iz omladinske skole Ilija Stojancic otisao u cigansku filijalu Graficar da igra. Treba li se podsecati recenica dragog nam predsednika? Zabivamo si autogolove, ali onako efektno, kao ovaj u Pirotu... https://youtu.be/OEoX11LNskA?t=4 Edited May 3, 2018 by Med Livadski
Rumpelstiltskin Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 zakljucak starlete sa kzs "Što se igračkog kadra tiče promena u sastavu neće biti osim one na golu, jer po dogovoru Šaranov i Živković naizmenično brane na po 2 utakmice, tako da će šansu sada dobitiBojan Šaranov." kakva papazjanija, majko moja
Rumpelstiltskin Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 28 minutes ago, Constantin said: Rđavome qurtzu i dlaka smeta jebo bi straletu, da se razumemo
Constantin Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 12 minutes ago, Rumpelstiltskin said: jebo bi straletu, da se razumemo Vi mladi bi i p(t)icu u letu....
Rumpelstiltskin Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 10 minutes ago, Constantin said: Vi mladi bi i p(t)icu u letu.... ne, ne potpuno pogresno, da se razumemo ... ovakav stav samo zato sto fura bitch style ...
Rumpelstiltskin Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 16 minutes ago, Constantin said: Ne znam, ja sam fokusiran na utakmicu i ja sam ... sanja javi se porukom, sve za radnicki
Rumpelstiltskin Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 6 minutes ago, Constantin said: Ostare....pamet ne dobi cek cek, prvo rece da sam mlad a onda da sam ostareo ... kakvu ce sliku sanja o meni stvoriti ...
Recommended Posts