Rumpelstiltskin Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 9 minutes ago, Legenda said: Da se razjasnimo i ovde. Nema veze sa nacionalnom manjinom, uostalom u prethodnom postu sam objasnio. A tebi Rumpele hvala za pokušaj pakovanja bana, Ne mora ban....kad osetim da sam nepoželjan idem sam sa tog mesta. Skoro ste mi mešali porodicu i dovodili u pitanje moju, ajd da tako kažem odanost klubu, zbog toga što polovina moje dece navijaju za Zvezdu. Moja deca koju znate i družite se povremeno s njima. Sad ovo....pa u najmanju ruku, mene bi bilo sramota. Niko me ne tera da to trpim, moja stvar je što popustim pa pređem preko nekih stavri. Koj mi je kriv.... hajhrabriji sam jer se nicega ne stidim ...
Constantin Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 1 minute ago, Rumpelstiltskin said: hajhrabriji sam jer se nicega ne stidim ... Bravo za tebe....svaka čast.
Rumpelstiltskin Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 deli se ti pronadje ovde ... cuj, cu mu smestam ban .... ovo je bilo podsecanje i jedna moja asocijacija na britak mac mladjanoga teachera, besprekoran mu osjecaj za pravdu i kodekse i pravila kojih se drzi ko doper igle ....
Rumpelstiltskin Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 ne pali se leba ti, znamo se privatno, pozovi me na telefon pa me iznapusavaj ko sto dolikuje ako stvarno mislis te smejurije sto pises
Constantin Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 Just now, Rumpelstiltskin said: ne pali se leba ti, znamo se privatno, pozovi me na telefon pa me iznapusavaj ko sto dolikuje ako stvarno mislis te smejurije sto pises Ne...lakše mi je ovako, ja spadam u one koji nisu hrabri Ticher te je "lepo" shvatio i bez razmišljanja reagovao. moderatorski
Rumpelstiltskin Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 4 minutes ago, Legenda said: Ne...lakše mi je ovako, ja spadam u one koji nisu hrabri Ticher te je "lepo" shvatio i bez razmišljanja reagovao. moderatorski evo ih vlastodrsci, nadju si uvek zajednicki jezik
Constantin Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 2 minutes ago, Rumpelstiltskin said: evo ih vlastodrsci, nadju si uvek zajednicki jezik Bilo, kako bilo, toj mu je toj. Pomog'o si mi mnogo i 'fala ti za to..... .... ........
Rumpelstiltskin Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 Just now, Legenda said: Bilo, kako bilo, toj mu je toj. Pomog'o si mi mnogo i 'fala ti za to..... .... ........ cekaj, nista ban ? jebati moderaciju ...
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 Znaci nista od vas dvojice pre cete da se posvadjate nego da popijete po pivo... Inace 1.20 na kec u Nisu u nedelju...
Матрикс Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 Утакмицу против Бачке почињу: Живковић, Аксентијевић, Булатовић, Раул, Субић, Мицић, Нома, Аца капитен, Цаки, Синишко Бабић, Славишко.
Constantin Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 On 15.2.2018. at 5:25 PM, Legenda said: Živković, Aksentijević, Radoš, Raul, Subić, Noma, Mićić, Caki, Babić, Kapiten, Slaviško. Možda umesto Subića - Stanković, a umesto Babića - Mrkić....? valja li šta ? 16 minutes ago, Матрикс said: Утакмицу против Бачке почињу: Живковић, Аксентијевић, Булатовић, Раул, Субић, Ми(ц)ћић, Нома, Аца капитен, Цаки, Синишко Бабић, Славишко.
Rumpelstiltskin Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 23 hours ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Znaci nista od vas dvojice pre cete da se posvadjate nego da popijete po pivo... Inace 1.20 na kec u Nisu u nedelju... i, ese saznalo ko ce bude bob u senci ?
W.F.C. Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 "Dje je most, dje je tvrdjava, dje hala..." Sve ce ni pojedu pljeskavice danas i sutra ovi mladjani turisti
Матрикс Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Вечерас, 18 ч, РТС 2, пренос, првопласирани Жеља гостује Партизану.
Recommended Posts