Jump to content

FK Radnički Niš 2017/18

Featured Replies

Na SOS na kajronu ide vest da je Frimpong odbio pozajmicu u Nis.

52 minutes ago, W.F.C. said:

pa dobro, koj ga pa prca ...

6 hours ago, W.F.C. said:

Zato ima onih koji se vesele uz "Nišku banju" zato što dolazi u NIš

https://www.instagram.com/p/Be-qZMJAxfT/

Bice on pravi meraklija!

Nego malo se dopisujem sa vojvodinasima, pa ih napeo o Babicu za utiske i to otprilike izgleda ovako..

"Babic realno nit smrdi, nit mirise. Ima neki potez da resi utakmicu, lepo se krece na krilu, ali se desi da ga primetis prvi put tek u 30-om minute utakmice. Tehnika mu je korektna za nasu ligu, ali nema brzinu I ne moze da napravi visak na krilu, centarsut prosecan, sut korektan, po meni mu je najveca prednost kad zaborave na njega (posebno jer ga nema nigde pola sata) I on se ubaci iza ledja odbrane i napravi sansu. Ne moze ocekivati od njega na stvori nesto, ali ponekad napravi neki potez, da pomislis "kjao kakav igrac", a onda ga nema nigde 3 utakmice."

39 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said:

Bice on pravi meraklija!

Nego malo se dopisujem sa vojvodinasima, pa ih napeo o Babicu za utiske i to otprilike izgleda ovako..

"Babic realno nit smrdi, nit mirise. Ima neki potez da resi utakmicu, lepo se krece na krilu, ali se desi da ga primetis prvi put tek u 30-om minute utakmice. Tehnika mu je korektna za nasu ligu, ali nema brzinu I ne moze da napravi visak na krilu, centarsut prosecan, sut korektan, po meni mu je najveca prednost kad zaborave na njega (posebno jer ga nema nigde pola sata) I on se ubaci iza ledja odbrane i napravi sansu. Ne moze ocekivati od njega na stvori nesto, ali ponekad napravi neki potez, da pomislis "kjao kakav igrac", a onda ga nema nigde 3 utakmice."

nacrtao ga Lala, alal vera :)

3 hours ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said:

Bice on pravi meraklija!

Mi vec imamo takvog igraca u liku i delu naseg kapitena. Plus sto igra srcem i sto je borben do besvesti. Kada je Babic doveden receno je da nam igrac njegovih karakteristika treba. Ovo nisu te karakteristike. Mislili su na brzinu, prodornost, tehniku i sposobnost resavanja utakmica. Mojim recima ali verujem da je otprilike to to...

Nadao sam se da ce nesto da uleti u last minute :D

Bese sad mogu samo igraci bez ugovora???

1 hour ago, MaErAkLoIJA said:

Nadao sam se da ce nesto da uleti u last minute :D

Bese sad mogu samo igraci bez ugovora???

pa mi samo i takve potpisujemo

Ne mislim da ce bude neka guzva od igraci iako se tako cini(lo). Neki ce ispale, lose ce se ponasaju, neki ce u oml. pogon, na kaljenje, za neke ce odma kazu povredjeni i eto ti oko 18 komada spremnih da izguraju polusezonu koji ce se vrte u prvi tim. Dobro je sto nemamo kup, ima tih 15 utakmica ali ce verovatno da bude napinjanje, dosta kartona itd, tako da sto vise spremnih, duza klupa, to bolje. U sustini ko bi ga znao sta nas ceka, dosta toga ce da se vidi u prva 4 kola kad treba da se krene napadacki izuzev Partizana najverovatnije.

24 minutes ago, W.F.C. said:

Ne mislim da ce bude neka guzva od igraci iako se tako cini(lo). Neki ce ispale, lose ce se ponasaju, neki ce u oml. pogon, na kaljenje, za neke ce odma kazu povredjeni i eto ti oko 18 komada spremnih da izguraju polusezonu koji ce se vrte u prvi tim. Dobro je sto nemamo kup, ima tih 15 utakmica ali ce verovatno da bude napinjanje, dosta kartona itd, tako da sto vise spremnih, duza klupa, to bolje. U sustini ko bi ga znao sta nas ceka, dosta toga ce da se vidi u prva 4 kola kad treba da se krene napadacki izuzev Partizana najverovatnije.

precednik cavrlja sa Strachea po prestonice, nema zime momcetija ... nego straleta dala opservaciju na niski sport ovog vikenda

Screenshot_1.jpg

Pokusava Toncev da privoli Lalata...

• Author

Decko ima samo ruzno prezime, nisu u srodstvu.

Gde ga izvukose ??? :D

Decko je visok 1,98cm i sprinta 100m za 12sek. Impresivno !!! Uostalom uopste ne izgled lose....

Odigraao dve izgleda prijateljske utakmice za Honved, ne pise da je podmladak, sad 27 i 31 januara. Ima snimk na youtubu. Izgleda dobro nnnaa terennu i igrao zadnjeg veznog. Igra levom nogom i moze na mestu levog stopera sto nnikome osim Simunnoviu nije prirodna pozicija

Guest
This topic is now closed to further replies.