Rumpelstiltskin Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Doljevac, Pukovac, Mala Krsna, Brestovac... izbaciti uljeza
Rumpelstiltskin Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Sto? Nisam rekao Pecenjevce. xexe, svi smo mi pomalo socijalisti
Матрикс Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 U igri je i dalje Nemanja Kojić, koji je prošle sezone igrao za niški Radnički http://vesti-online.com/Sport/Fudbal/653668/Banjalucani-zovu-bivseg-napadaca-Zvezde
MaErAkLoIJA Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Ode Djera kod komsije!!! http://zurnal.rs/fudbal/super-liga/48878/letnja-pijaca-djeric-stize-pod-bagdalu-apija-lucanac-popovic-na-malti
Rumpelstiltskin Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 I idemo Novo izvlačenje nova šansa http://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/niski-radnicki-pregovara-sa-trojicom-trenera-a-dvojica-su-stranci/mfdvkq9
Constantin Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Bez pretisnuvanje Mare, će ostane Koja ;) Prvo trener...po red be ;)
Rumpelstiltskin Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Prvo trener...po red be ;) Bet brige, prolazim Nais, gužva neizmerna
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 (edited) Radnički jača vezu Pored novog šefa stručnog štaba, navijače Radničkog najviše interesuje koji će igrači sleteti na Čair u ovom prelaznom roku. Dvojac za jak vezni red. Prva lasta nam sleće iz komšiluka. Crnogorac albanskog porekla Peter Ljuljdjuraj(24 god.) dolazi iz FK Zeta za koju je u prethodnoj sezoni ubeležio 33 nastupa i postigao 7 golova. Pre Golubovaca, ovaj igrač sredine terena, nastupao je za FK Dečić iz Tuzija. Drugi igrač koji se nalazi u tefteru rukovodstva Radničkog je nekadašnji omladinac Crvene Zvezde Stevan Luković koji je sa Zemunom izborio povratak u viši rang. Pre kluba iz Gornje Varoši, ovaj rođeni Prokupčanin nastupao je za lučansku Mladost i Napredak iz Kruševca. Najbolje se snalazi na mestu zadnjeg veznog, a može podjednako uspešno da igra i po desnoj strani terena. Da li će i pod kojim uslovima ovi igrači zadužiti opremu na Čairu saznaćemo vrlo brzo. Je l' ova dvojica zauzeli prva dva mesta na Nais-u? :) Inace ovo je sa Reala sa Nisave tako da ne mora da bude mnogo tacno, ali dok se nista ne desava, bar da se zanimamo:) Edited June 5, 2017 by Kec u Nisu ljudi kec uNisu
Constantin Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Radnički jača vezu Pored novog šefa stručnog štaba, navijače Radničkog najviše interesuje koji će igrači sleteti na Čair u ovom prelaznom roku. Dvojac za jak vezni red. Prva lasta nam sleće iz komšiluka. Crnogorac albanskog porekla Peter Ljuljdjuraj(24 god.) dolazi iz FK Zeta za koju je u prethodnoj sezoni ubeležio 33 nastupa i postigao 7 golova. Pre Golubovaca, ovaj igrač sredine terena, nastupao je za FK Dečić iz Tuzija. Drugi igrač koji se nalazi u tefteru rukovodstva Radničkog je nekadašnji omladinac Crvene Zvezde Stevan Luković koji je sa Zemunom izborio povratak u viši rang. Pre kluba iz Gornje Varoši, ovaj rođeni Prokupčanin nastupao je za lučansku Mladost i Napredak iz Kruševca. Najbolje se snalazi na mestu zadnjeg veznog, a može podjednako uspešno da igra i po desnoj strani terena. Da li će i pod kojim uslovima ovi igrači zadužiti opremu na Čairu saznaćemo vrlo brzo. Je l' ova dvojica zauzeli prva dva mesta na Nais-u? :) Inace ovo je sa Reala sa Nisave tako da ne mora da bude mnogo tacno, ali dok se nista ne desava, bar da se zanimamo:) Ljuljdjuraja predstavi Dali pre neki dan...a Stefana Lukovića znam još iz Topličanina. Žao mi je što se "snalazi" ali mislim da mnogo obećavao. Iz omladinske škole Zopličanina je otišao u Zvezdu...e onda su krenule pozajmice, Sopoti, Kolubare. Mislim d aje jednu sezoni igrao protiv nas u Kruševcu za Napredak.
Constantin Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Zvezda i Partizan predstavili trenere...da li se u klubu razmišlja o nekom "saopštenju" ;)
Recommended Posts