W.F.C. Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Idemo tvrdo i na nulu, s nadom u novi penal :lol: Imamo najvise dosudjenih u nasu korist u ligi, 6 komada, Zvezda i Partizan imaju zajedno toliko. Jedino protiv nas i Zvezde nije sudjen penal posle 13 kola :lol:
merosina Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Kako ispada,mi smo najbolje partije (rezultate) pruzali kada smo bili u finansiskom grcu i gde su nam tad nosioci igre bili tada osmogodisnjaci-devetnestogodisnjaci (Apostol,Mrka,Krstic,Toti,Leka) uz podrsku starijih igraca. Secam se jedno vreme zbog povreda nismo imali ni potpunu rezernu klupu,koliko smo bili u banani,a u 2 navrata sa takvom situacijom smo zavrsavali na petom mestu... Bod od cetvrtog mesta i famozne Lige Evrope. Kada se setim da smo bili srecni kao mala deca kada se Acko golman prodao za 210 hiljada evra,kao da je transver bio 2 miliona ...Sada je koliko toliko finansiski bolja situacija. Kada vidim kakva nam je omladinska sk,da talenti beze za Bg place mi se.. Vojvodina je daleko ozbiljnija tj miljama iznad nas vezano za omladinsku sk i afirmisanje u A tim. Njima se ne bi desilo u 2 zivota da dopuste da im talentovana deca sa 15-16 god odu za BG klubove.. Nezamislio je da su tad kao klinci braca Milinkovic-Savic,Gacinovic,Radoja,Babic presaltali u CZ i PFC .. Umesto da je predhodna uprava sa Radanom Ilicem, obecala braci Ilic (Ivan i Luka) sigurne minute u prvom timu i finansiski uz neke nase mogucnosti privezao...Sad bi oni iz Radnickog u Mancister Siti isli za 5 miliona,a ne iz Zvezde...
Constantin Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 Vojvodina - Radnički N. Glavni sudija: OBRADOVIĆ Srđan :0.6: :0.6: :0.6: :0.6: :0.6: :0.6: Smeo sam u sve sto imam da se opkladim da ce ovaj da nam sudi. :lol: Ivice, Ivice, shushimeego Ne zajebavaj...da nećeš da tvrdiš da će protiv Čarapana da nam sudi Piper ili nedajbože Majo Da neće i ovog našeg bivšeg trenera, ovaj što je bio trener nekoliko dana, za nekog selektora da postave Nije vas bre sramota da najpošteniji klub u SL dezavuišete i zbog par sviranih penalčića unosite negativnu energiju. Isti ste kao igrači Voždovca, samo vam ratničke boje ispod očiju fale... I posle...ja bojkotujem..tja
Dali_man Posted October 20, 2017 Author Posted October 20, 2017 Ne zajebavaj...da nećeš da tvrdiš da će protiv Čarapana da nam sudi Piper ili nedajbože Majo Da neće i ovog našeg bivšeg trenera, ovaj što je bio trener nekoliko dana, za nekog selektora da postave Nije vas bre sramota da najpošteniji klub u SL dezavuišete i zbog par sviranih penalčića unosite negativnu energiju. Isti ste kao igrači Voždovca, samo vam ratničke boje ispod očiju fale... I posle...ja bojkotujem..tja More ce vidimo cija rakija Obradovicu vise lezi, ova nasa sljiivka il Vojvodjanska komova. Napredak bi kecao i Miskovic da im sudi.
Constantin Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 Konačno je uspeo šuraka da namesti na gol. Mrš, jebo vas ko vas dovede....
Constantin Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 Krznarić, Aksentijević, Simunović, Raspopović, Subić, Kovačević, Aleksandar Jovanović, Slaviša Stojanović, Arsić, Mrkić, Pavkov. klupica: Živković, Miladinović, Mijailović, Ivanović, Caki, Tomke, Niponac.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 Stvarno ne znam ko je ciji surak ali Zivkovic nikako nije zasluzio da ne bude prvi golman! Mrka izgleda odigrao po ukusu trenera proslu utakmicu
Constantin Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 Ma Krznarić je dobar golman, ali se konstatno se vrši pritisak, otkad je potpisao, da on stane na gol umesto Živkovića. Čekao se prvi kiks, a koliko vidim i Đumi je čovek od integriteta...cccc
Redrooster Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 Mrkic izgubi loptu a Aca napravi faul za zuti...
Boki Nis Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 Zivkovic jeste dobar golman i brani neke nemoguce stvari,ali isto tako ume da kiksne kad se najmanje nadas.Tako da sa njmm nikad nisi na cisto...
Redrooster Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 Zdravo je za konkurenciju mada i ovaj odbrani 2-3 sanse dobro...
MaErAkLoIJA Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 Zivkovic jeste dobar golman i brani neke nemoguce stvari,ali isto tako ume da kiksne kad se najmanje nadas.Tako da sa njmm nikad nisi na cisto...Kao i svi golmani do sada... Verujem da ni Borjan, ni Aca ne bi branili onako dobro da su imali ovakvu ekipu i ovakvu vrtesku trenera...
Recommended Posts