Redrooster Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Katastrofa od igre. Neću ništa više da kažem. . .To je taktika
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 To je taktika Ne shvata Gradina da cekamo penale, Zivkovic ih strasno brani ;)
Матрикс Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 (edited) Тешка брука. Браво Кец за линк. Edited September 20, 2017 by Матрикс
Redrooster Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 pacovi su odavno pobegli usta ih bolela...
Captain_Darling Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Е јеби га Градина, није тонуо кад играсмо 3. лигу а сад је као ужасно. Никад нисмо испадали из купа па је ово велико изненађење...
Rumpelstiltskin Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Jel moze link, na tel sam, da ne kopam...
Gradina Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Е јеби га Градина, није тонуо кад играсмо 3. лигу а сад је као ужасно. Никад нисмо испадали из купа па је ово велико изненађење...Nemoj da se pravis blesav . Znas o cemu govorim. Mani ti meni 3 ligu , pamtim ja i 80-te pa ih ne poredim sa danasnjicom. Nego kazem brod tone od kako ga krstise Brodarcem.
Redrooster Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 I prosle godine Mimi ispao od bsk borce i?
MaErAkLoIJA Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Nemoj ljudi da mracimo!!! Meni se svidela igra. Vidi se da smo malo premoreni pa nismo mogli bas da pratimo ritam koji je nametnula ekipa Zlatibora. Vidi se da im je ekipa odlicno pripremljena. Takodje uopste nije naivna ekipa i to se znalo i pre. Samo cudo se isprecilo pa do sada Zlatibor nije usao u Prvu odnosno Super ligu. Ispadali smo i ranije u kupu i sto da ne ispadnemo i ove godine. Te utakmice bi samo dodatno umarale igrace. Verujte ovako je bolje a ne bih se cudio da smo i planski izgubili.
Captain_Darling Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Nemoj da se pravis blesav . Znas o cemu govorim. Mani ti meni 3 ligu , pamtim ja i 80-te pa ih ne poredim sa danasnjicom. Nego kazem brod tone od kako ga krstise Brodarcem. Прво, пази како ми се обраћаш. Друго, да ли ти стварно мислиш да ти једини памтиш '80. и да ми сви овде имамо по 15 годиница? И треће, слажем се са тобом по питању тренера...
Recommended Posts