Constantin Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Pricao sa sportskim pre utakmice, dva iskusna stopera pred potpisom, jednog je bas nahvalio, obojica domaci igraci, igrali u inostranstvu... Meni se sviđaju obojica i što je najbitnije, ne treba im period adaptacije, a reprezentativna pauza ćetaman dobro doći. Pakulte odlazi ! Ma šta Pakult samo. I Pakult i Ivica, Rade, Dejan, Koma, Gagi Ajkula, blizanci što prodaju karte i svi kladioničari...kompletan Zapad i deo Istoka...svi napolje.
Constantin Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Štose Legendo nerviraš? Ja ne toliko, koliko Pakult i Dmitrović...a bogami i kladioničari ;) ebaše mi kevu u inbox...kao da je klub moj, ili da sam lično IT.... :D
Redrooster Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Posle ce nam fale bodovi, 2,3,4, za malo, pa za malo....
Gradina Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Pricao sa sportskim pre utakmice, dva iskusna stopera pred potpisom, jednog je bas nahvalio, obojica domaci igraci, igrali u inostranstvu... Ajde malo da krenemo sa vedrijim temama... I rece da Krznaric vec trenira, Bracu otisao misic, ili tako nesto, nije bas fizicki kako treba, pa eto tako.????????????????????
MaErAkLoIJA Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 (edited) Meni se sviđaju obojica i što je najbitnije, ne treba im period adaptacije, a reprezentativna pauza ćetaman dobro doći.Znas li da li su matori ili ne? Ja tipujem na dvojicu ali su obaojica matori :) Edited August 27, 2017 by MaErAkLoIJA
Rumpelstiltskin Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Ja ne toliko, koliko Pakult i Dmitrović...a bogami i kladioničari ;) ebaše mi kevu u inbox...kao da je klub moj, ili da sam lično IT.... :D Daj neku fotku u inbox, da te turim ...... Na avat :D
Rumpelstiltskin Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Je li Kec, a el će nas prosvetlis sa ti stoperi koji su il se prikljucujes gomili "ja znam i kazem vam da znam al vam ne mogu kažem" ?
Rumpelstiltskin Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Acko je otvorio pandorinu kutiju i nema povratka na staro .........
Constantin Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Daj neku fotku u inbox, da te turim ...... Na avat :D A be...šta ste digli paniku...Bane Ivanović i Nemanja Vidić...ajd u zdravlje ;)
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Je li Kec, a el će nas prosvetlis sa ti stoperi koji su il se prikljucujes gomili "ja znam i kazem vam da znam al vam ne mogu kažem" ? Pa ja rekoh sve sto sam znao, nisam ja ko Gradina :D
Dali_man Posted August 27, 2017 Author Posted August 27, 2017 A be...šta ste digli paniku...Bane Ivanović i Nemanja Vidić...ajd u zdravlje ;) Minimum. Ne igramo mi sad obicnu JSL ligu nego evropsku.
Constantin Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 (edited) Minimum. Ne igramo mi sad obicnu JSL ligu nego evropsku. Nakon debele analize, svega i svačega što krasi našu Supeligu, uklj. analiza naše ekipe i ostalih, smem da tvrdim, na kraju prvenstva bićemo 2. ev.ev. 3. Jel sme neko u pivo ? Edited August 27, 2017 by Legenda
Dali_man Posted August 27, 2017 Author Posted August 27, 2017 Nakon debele analize, svega i svačega što krasi našu Supeligu, uklj. analiza naše ekipe i ostalih, smem da tvrdim, na kraju prvenstva bićemo 2. ev.ev. 3. Jel sme neko u pivo ? Ja sam uvek za pivo, kogod ga platio :)
Constantin Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Pa evo, gledao si ovaj "derbi". Razumem da su umorni i teren gori od našeg, ali realno....
Recommended Posts