Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2017/18

Dali_man

Recommended Posts

Posted

Pricao sa sportskim pre utakmice, dva iskusna stopera pred potpisom, jednog je bas nahvalio, obojica domaci igraci, igrali u inostranstvu... 

Meni se sviđaju obojica i što je najbitnije, ne treba im period adaptacije, a reprezentativna pauza ćetaman dobro doći.

Pakulte odlazi !

Ma šta Pakult samo. I Pakult i Ivica, Rade, Dejan, Koma, Gagi Ajkula, blizanci što prodaju karte i svi kladioničari...kompletan Zapad i deo Istoka...svi napolje.

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Constantin

1144

• Rumpelstiltskin

1000

• MaErAkLoIJA

605

• Dali_man

425

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Štose Legendo nerviraš?

Posted

Štose Legendo nerviraš?

Ja ne toliko, koliko Pakult i Dmitrović...a bogami i kladioničari ;)  ebaše mi kevu u inbox...kao da je klub moj, ili da sam lično IT.... :D

Posted

Posle ce nam fale bodovi, 2,3,4, za malo, pa za malo....

Posted

Pricao sa sportskim pre utakmice, dva iskusna stopera pred potpisom, jednog je bas nahvalio, obojica domaci igraci, igrali u inostranstvu... Ajde malo da krenemo sa vedrijim temama... I rece da Krznaric vec trenira, Bracu otisao misic, ili tako nesto, nije bas fizicki kako treba, pa eto tako.

????????????????????
Posted (edited)

Meni se sviđaju obojica i što je najbitnije, ne treba im period adaptacije, a reprezentativna pauza ćetaman dobro doći.

Znas li da li su matori ili ne?

Ja tipujem na dvojicu ali su obaojica matori :)

Edited by MaErAkLoIJA
Posted

Ja ne toliko, koliko Pakult i Dmitrović...a bogami i kladioničari ;) ebaše mi kevu u inbox...kao da je klub moj, ili da sam lično IT.... :D

Daj neku fotku u inbox, da te turim ...... Na avat :D

Posted

Je li Kec, a el će nas prosvetlis sa ti stoperi koji su il se prikljucujes gomili "ja znam i kazem vam da znam al vam ne mogu kažem" ?

Posted

Acko je otvorio pandorinu kutiju i nema povratka na staro .........

Posted

Daj neku fotku u inbox, da te turim ...... Na avat :D

A be...šta ste digli paniku...Bane Ivanović i Nemanja Vidić...ajd u zdravlje ;)

Posted

Je li Kec, a el će nas prosvetlis sa ti stoperi koji su il se prikljucujes gomili "ja znam i kazem vam da znam al vam ne mogu kažem" ?

Pa ja rekoh sve sto sam znao, nisam ja ko Gradina :D

Posted

A be...šta ste digli paniku...Bane Ivanović i Nemanja Vidić...ajd u zdravlje ;)

Minimum. Ne igramo mi sad obicnu JSL ligu nego evropsku.

Posted (edited)

Minimum. Ne igramo mi sad obicnu JSL ligu nego evropsku.

Nakon debele analize, svega i svačega što krasi našu Supeligu, uklj. analiza naše ekipe i ostalih, smem da tvrdim, na kraju prvenstva bićemo 2. ev.ev. 3.

Jel sme neko u pivo ?

Edited by Legenda
Posted

Nakon debele analize, svega i svačega što krasi našu Supeligu, uklj. analiza naše ekipe i ostalih, smem da tvrdim, na kraju prvenstva bićemo 2. ev.ev. 3.

Jel sme neko u pivo ?

Ja sam uvek za pivo, kogod ga platio  :)

Posted

Pa evo, gledao si ovaj "derbi". Razumem da su umorni i teren gori od našeg, ali realno.... :cry:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...