kronostime Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Ne galami mnogo....ima svi da pođu ka ovo čuju... ;) Nece - mora da ispostuju obicaje. :D
Captain_Darling Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Изгледа нисмо ми најебали, сам си се наместио. Кренули смо, ракија стиже, лади пиво (Нишко) и спремај роштиљ...
Constantin Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Изгледа нисмо ми најебали, сам си се наместио. Кренули смо, ракија стиже, лади пиво (Нишко) и спремај роштиљ... Uplašio si ga....sad se nema javi do utorak ;)
Mark Rothko Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Uplašio si ga....sad se nema javi do utorak ;)
Rumpelstiltskin Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Falilo je gifova ovoj temi. Desi Kronose, vragolane matori. Sta bi na b92, banisali te ..... Opet ..... :D
Rumpelstiltskin Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Legendo, posto vise nisi u klubu, ako moz okači tim za sutra. Što me bojkotujes, zbog avata ? ????????
MaErAkLoIJA Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Abe, zivi li ste? Koje si rabotite? Dobro nam ti doso :D
Constantin Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Falilo je gifova ovoj temi. Desi Kronose, vragolane matori. Sta bi na b92, banisali te ..... Opet ..... :D Ovog puta je ....вечная память.... trajni ban
Captain_Darling Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Дал да га примимо у друштво? Ал да тури Ивицу на аватар...
Constantin Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Legendo, posto vise nisi u klubu, ako moz okači tim za sutra. Što me bojkotujes, zbog avata ? Čim vidim avatar...skrolujem, samo da znaš. Mogu da napišem kako bih ja voleo da sutra izgleda tim, da ne pogadjam. Prvo, ovaj poserko igra sa dva zadnja vezna, ja to baš i ne volemmmm... Živković, Aksentijević, Raul, Kovačević, Subić, Tomić, Arsa, Goluban, Caki, Mrka, Özil..
Redrooster Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Ovog puta je ....вечная память.... trajni ban Jos si be na b92??? Odrzavas plamen ili imas vreme za dve stolice :)
Recommended Posts