Toni Sumaher Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Gde ste sada hejteri? Tu smo, tu smo. I corava koka ubode zrno.... cestitke za Jovanovica i kapitena.
Cash Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Tu smo, tu smo. I corava koka ubode zrno.... cestitke za Jovanovica i kapitena. Morao si da cestitas i geu
Mark Rothko Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Lepo sam ja onomad rekao da će jednog dana kada dođemo kući posle pobede, samo da osvane u medijima da smo igrali nerešeno ili izgubili. Ali, kako, šta, mi gledali... ništa ih ne zanima, igrali ste nerešeno i gotovo. Doduše, mislio sam da će to biti na prvenstvenim utakmicama.
MocaVukotic Posted June 29, 2017 Author Posted June 29, 2017 kakav je ovaj miletić što smo ga doveli?
kud u maglu Simoviću Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 (edited) koji klasičan bek, upotrebljiv centaršut misaona imenica Edited June 29, 2017 by kud u maglu Simoviću
kud u maglu Simoviću Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Mnogo više od rezultata šefa stručnog štaba Partizana raduje učinak i htenje igrača, odnosno rezultat rada prethodnih "Veoma sam zadovoljan, igrali smo u dobrom ritmu protiv ozbiljne ekipe, koja je zapaženo nastupala u Ligi šampiona. Oba poluvremena su bila veoma dobra, a ova ekipa još mora da raste i da igra bolje", rekao je Đukić po završetku meča. Dvostruki strelac za Partizan Đorđe Jovanović bio je jedan od najboljih igrača utakmice. Trenera Đukića pored golova raduje i način na koji je mladi napadač delovao tokom 60 minuta, koliko je proveo na terenu. "Veoma je bitno za mladog špica da postigne dva gola. Pre svega mislim na samopouzdanje. Nisam samo zbog toga presrećan, već i zbog generalno odlične Đoletove partije". U dresu Partizana debi je upisao Nemanja "Nema" Miletić. Ovaj put imao je zadatke na desnokm beku u poslednjih pola sata. "Može da igra na obe pozicije, to je ozbiljan igrač za veliku scenu", zadovoljno je konstatovao Miroslav Đukić.
Toni Sumaher Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Dobro, lepa pobeda, ali FCK odigrao prvu tekmu posle mesec dana. https://www.fck.dk/en/past-matches?season=All&tournament=All&team=All&page=28
El Patron Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Svejedno i njima pocinje sezona uskoro, imaju cak i ozbiljnijeg protivnika, igraju protiv Ziline. Rekao je komentator da nisu mogli ranije, jer imaju dosta reprezentativaca.
Kreator Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Mora se naći mesto u 16 tokom sezone za Đorđa Jovanovića. Dečko je opasan talenat. Plašim se da mu onaj Đilas ne zauzme mesto na klupi, nikako to ne bi valjalo.
bradilko Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 (edited) parni valjak!!! majstorski prvi goooool!!!! Edited June 30, 2017 by bradilko
Recommended Posts