Jump to content

FK PARTIZAN 2017/18

Featured Replies

ali jebes "navijace"

srecan vam kup, komsije :)

osvajali ga svake godine, a mi cemo se vec nekako snaci

Da, da, treba ispitati, udbaskim metodama

4 minutes ago, pbg12345 said:

ali jebes "navijace"

srecan vam kup, komsije :)

+1

biće i kupova, i titula

2 minutes ago, Goranz said:

Đukić podneo ostavku.

Ovaj...hmm...mislim....odnosim postavku.....ovaj, ne.....ono kao......odlazim.....ovaj....znate na šta mislim....triput meri jednom popins....hmm.....ne...i tako....doviđenja

Ne znam za vas, ali ja sam pijan

Dal zbog kupa ili neceg drugog, vise se i ne secam, ali Zivijo Partizan na mnogaja ljeta

:laugh::laugh:

Videćemo uskoro šta kaže Pantara. Jel nas trener stvaralac ipak opstaje

Cestitke :)

1 minute ago, Milogled Bluff said:

Ne znam za vas, ali ja sam pijan

Dal zbog kupa ili neceg drugog, vise se i ne secam, ali Zivijo Partizan na mnogaja ljeta

Možda se vraćaš sa izuzetnog puta u Surdulicu?

6 minutes ago, Azdaja said:

:laugh::laugh:

Videćemo uskoro šta kaže Pantara. Jel nas trener stvaralac ipak opstaje

Ja sam cuo Stolica

Sto puta je reko u toku sezone Stolica da mu je cilj da sedne na Stolicu Partizana, jbm li ga, kad se sam neko nudi toliko

Golcina Jankovica. Na ppp muk. :fantom:

Stolica je bio preporuka Marka Nikolića, kada je odlazio, ali su se Vazura i drugari odlučili za "ime" i očito se zajebali svetski. što i nije neko iznenađenje pošto se drugari manje-više zajebu u vezi svega. a naročito kad uzmu malo vremena da "razmisle", tad je sranje garantovano. na mah kad odlučuju možda nešto slučajno i ubodu.

za Stolicu nisam siguran. poslednjih godinu dana je malo glumio ludilo, ala Lalatović, kukao, pičkarao, napuštao teren, napuštao fudbal, preuzeo Vojvodinu pa brže bolje otišao, i nije baš neka referanca da imamo ćelavog Lalata i da u decembru opet ganjamo trenera, kad ovaj ispizdi, što je gotovo izvesno ako se uvati u kolo sa Vazurom i drugarima. teško je naći ozbiljnog čoveka za rad u septičkoj jami.

pamtiću proleće u evropi obezbeđeno kolo(dva) pre kraja, blamiranje po kocky livadama, i na našoj naravno

teča je budala par ekselans. ova deca bude nadu što im je dao šansu, plus ovi novozelanđanitm ako ostanu ima perspektive. ali sa nekim drugim na klupi

stanoja i ćelavi prepotenko neće, pa mi je sve jedno. vest o stolici je klasičan maderaški spinbiće tu još imena bez brige

zatvarajte topik, nek jedan novi otvori ko hoće

samo bez patetičnih proseravanja u naslovu

e

@Ted nek bude onda dževad prekazi

:wub:

Edited by kud u maglu Simoviću

Dobro je, bar trofej kupa u ovoj sezoni.

Nadovezao bih se na Tedove reci o Stolici; isto misljenje imam..velika nepoznanica. Djuka treba da ide, ali da li ce Stolica biti novi Tomic i za mesec i po dana doziveti svoje "Zaglebje"..nikako nije iskljuceno.

@kums,

Podrzavam - jedna tema, i normalan naslov

Guest
This topic is now closed to further replies.