ToniAdams Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 3 hours ago, copkillah said: Kad b koja je ovo zver? oposum?
El Patron Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 Stojković - Vulićević, Nemanja R. Miletić, Marković, Nemanja G. Miletić - Janković, Zdjelar, Pantić, Đerlek - Ožegović, Tavamba.Klupa: Jovičić, Ivanović, Jevtović, Ilić, Urošević, Cucin, Jovanović
El Patron Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 Najbolje prvo poluvreme jos od Videotona. Mesi zasluzio klupu zbog sebicnosti.
El Patron Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 Djukatore danas od pocetka sa dva igraca od 17 godina, svaka cast...
Њујоркер Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 Rutinski. Doduse, malo kasno za titulu, ali boze moj, uigravamo se za LE
ToniAdams Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 Nek dobije cigane u derbijima i ja srećan. Jebeš tajtlu.
Kreator Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 Sve teže stižem za vikend zbog privatnih obaveza da gledam i basket i fudbal. Može neko u par rečenica kako je bilo? Možda odgledam na jutjubu meč kasnije (da li da preskočim neke dosadne deonice meča gde se ništa nije dešavalo?)
mozzer Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 (edited) Prvo poluvreme smo odigrali vrlo solidno, uz 2 akcije za 2 gola, prvi saradnja Ozegovic-Tawamba, drugi Ozegovic zaista odlican gol. Cukaricki nedorecen i los. Markovic mali vrlo dobar, Nema, Djerlek takodje igrao. Jankella jedini ponovo odskakao od ekipe - trudio se ali u jednoj akciji Tawamba sam sa desne strane a on lobuje golmana koji je na gol liniji. Nismo primili gol posle 3 i po meseca. Igrao Mudrinski, drago mi da se oporavio, takodje igrali nasi bivsi igraci Bogosavac, Miladin Stevanovic Fofana i Drinka. Lalat bez zamerki. Tawija gledali skauti iz Genta... Edited March 11, 2018 by mozzer
Kreator Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 ok, hvala. odgledaću detaljno prvo poluvreme a drugo..onako na preskoke, videću kako je tekla utakmica, gde su šanse pa ću tu da obratim pažnju. dva maloletna klinca u prvih 11 danas? đerlek i marković. pohvalno, nema šta. samo da ne završe u firenci već ovog leta.
mozzer Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 (edited) Da li neko zna sta je sa ovim Vakulkom? Edit: Tawi pozvan u reprezentaciju Kameruna za prijateljske utakmice Edited March 12, 2018 by mozzer
darkonet Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 bez namere da se sprdam ali mi nikada nece biti jasno kako je moguce da ljudi pisu bez provere, pa da npr napisu da je Novak Hrvat, Tawamba takodje, Bobi iz Zajecara u Jugoslaviji i sl..jbt bas mi je narealno
Recommended Posts