mozzer Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 Izmedju redova jeste jer je jasno rekao da postoje i stvari na koje ne moze da utice - tu je verovatno mislio na celo prvenstvo, sudije itd
ljakse Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 Fala kurcu da neko skrene pažnju na one autogolove i crvene iz Lučana, makar između redova.
theanswer Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 20 minutes ago, ljakse said: Fala kurcu da neko skrene pažnju na one autogolove i crvene iz Lučana, makar između redova. post koji doprinosi kvalitetnoj diskusiji
Kreator Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 (edited) Nisam gledao ovaj video iznad. Samo mi recite da li je istina ovo za grljenje? A novinari su baš pitali Đukića da li ima podršku kluba, da li ima nekog da ga 'zagrli' kad je teško i kaže: "Biće sve u redu"?Najpre se ubacila portparol kluba Biljana Obradović: "Ja sam tu!".Đukić je odgovorio: "Šta je podrška? Samo pobede. Ne očekujem da me niko grli i ljubi, ali očekujem neko razumevanje. Za sve treba vreme, razumevanje... to prokleto vreme a nigde ga nema". Biki Kosovka devojka Edited March 6, 2018 by BlackGeorge
kud u maglu Simoviću Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 tek sam sad video video teča u borbi protivu madere
El Patron Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 Sutra od 15:30 protiv Rada i gospodina Kize Milinkovica, steta sto se igra bez publike pa Zoran nece biti ispracen ovacijama, Steaua se ne zaboravlja...
ZokiAsov Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 33 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: tek sam sad video video teča u borbi protivu madere Pravo im je suknuo.
Azdaja Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 Dobio je +1 od mene Techa iz Shtitara.. Bas da vidimo kako će da reaguje njegovih 30 žigosanih
MiddleClass Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 5 hours ago, ljakse said: Fala kurcu da neko skrene pažnju na one autogolove i crvene iz Lučana, makar između redova.
Recommended Posts