kud u maglu Simoviću Posted February 6, 2018 Share Posted February 6, 2018 0:1 i pored nepovoljnog rezultata ne izgledamo loše Link to comment
El Patron Posted February 6, 2018 Share Posted February 6, 2018 Zeljko Pantic obelezio prvo poluvreme Link to comment
El Patron Posted February 6, 2018 Share Posted February 6, 2018 Suma odlican u drugom pol Link to comment
El Patron Posted February 6, 2018 Share Posted February 6, 2018 Vazura o Lijunardu Ne samo da je moguće, nego crno-beli aktivno prate informacije iz Sudijske Arabije i nadaju se da bi jednog od protagonista pohoda na duplu krunu mogli da vrate pod okrilje u letnjem prelaznom roku. "Ukoliko bude postojala mogućnost da vratimo Leonarda, učinio bih to", najavio je Miloš Vazura, generalni direktor Parnog valjka, do ponedeljka veče priključen ekspediciji srpskog šampiona u Limasolu, u završnici pripremnog perioda. Prvi operativac Partizana je u razgovoru sa predstavnicima medijia predočio kako bi bio spreman da trpi sve bubice karakteristične za plahovitog Brazilca. Zarad sportskog rezultata."Lično komuniciram sa jednim od najboljih stranaca koji su igrali u Srbiji. Čujemo se, često mi se javlja. Ne znam da li je zadovoljan u Saudijskoj Arabiji, međutim, znam da voli Partizan. Koliko god saradnja sa Brazilcem bila teška, isplatio nam se i u sportskom i u ekonomskom smislu. Doveli smo ga bez obeštećenja, a unovčili za 4.000.000 evra. "Težak" je igrač, međutim, kad izađe na teren i on i mi zaboravimo na bubice". "U početku je Leonardo bio ljut na mene, na kraju je potpisao novu klauzulu na 4.000.000 evra. Znao je i te kako šta potpisuje. Kad je to uradio, rekao sam: "mirni smo, Partizan će dobiti šta mu pripada, a i Leo je super prošao, po sezoni zarađuje 2.200.000 evra". Poslednji detalj nagoveštava koliko kompleksan posao čeka čelnike Partizana."Kad je već sve bilo potpisano, zvao me je Leonardo iz Rima i rekao: "kupi mi avionsku kartu, hoću da se vratim". To je ta njegova ludost. Nedavno je napustio Arabiju i otišao u Brazil, a kad se vratio nije igrao dve utakmice, verovatno pravi probleme slične kao u Humskoj. Dešavalo se često da igrači za velike pare odu u Kinu, Dubai ili Saudijsku Arabiju, a pomenute destinacije napuštaju za džabe. Očekujemo i mi u junu tako nešto. Neće biti lako, jer je Al Ahli dao veliki novac i njemu i nama", podsetio je MIloš Vazura. http://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/sprema-se-bomba-na-leto-leonardo-opet-crno-beli/286209 Link to comment
Kreator Posted February 6, 2018 Share Posted February 6, 2018 Treba reći još nešto povodom današnje utakmice. Gledao sam samo drugo poluvreme (odgledaću posle kada postave na jutjub i prvo) i stekao sam utisak da bi rezultat trebao da bude 5 : 1 za Partizan. Suma i Ožegović su igrali odlično, a moje reči dobijaju na značaju kada znate koliko ih "volim". Samo puka sreća je izvukla golmana danas da mu ožegović ne zabije het-trik. Suma se strašno trudio, dobro razigravao, ponekad imao i potez više ali je igrao generalno jako dobro. Mladi Đerlek me je opasno iznenadio da može tako zrelo da odigra sa svojih 17-18 godina. Nadam se da će odigrati par utakmica u super ligi. Što se mene tiče, ja bih sada nekako ugurao Sumu u prvih 11 a Jankovića bih ostavio na klupi, da se meč igra za dva-tri dana. Suma možda nema snage za svih 90 minuta ali ajde neka podele njih dvojica po poluvreme protiv Čeha. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted February 6, 2018 Share Posted February 6, 2018 +1 za mađioničara. u nekoliko navrata poslednjim pasom podsetio na saloa kapitena. veerujem da će đerlek dobijati šansu u ksl, mada od tih juniora, pre treba gurati cucina tu je situacija problematičnija Link to comment
borris_ Posted February 7, 2018 Share Posted February 7, 2018 Agilna uprava™ Quote Pita čovek iz UEFA: ko je generalni direktor što je ovako modernizovao stadion? Oduševljen je. Od letos, kad smo bili blizu toga da zabranimo da se ovde uopšte igraju utakmice, došli smo do tačke u kojoj ćemo napisati da Partizanovo zdanje ispunjava uslove da se na njemu igra polufinale Lige Evrope - rekao je Miloš Vazura i dodao da je sledeće zamena trave u Humskoj i ugradnja grejača. Link to comment
levi Posted February 7, 2018 Share Posted February 7, 2018 Vučićeva škola. Da vam ja ispričam kako su me hvalili Link to comment
Ratamahatta Posted February 7, 2018 Share Posted February 7, 2018 Padne kineski sneg, mora Vucic da izvlaci igrace iz mecave na sigurno. Cuj, treba grejace tek da postave. Jbt, ko kupuje te price? Link to comment
borris_ Posted February 7, 2018 Share Posted February 7, 2018 Rekao bih vecina u srbiji. Odlicno je to muslin primjetio. Link to comment
ZokiAsov Posted February 7, 2018 Share Posted February 7, 2018 Travu su menjali pre 3 i po godine. Tako su je dobro zamenili da se nije znalo do poslednjeg trenutka da li ce se igrati protiv Besiktasa. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted February 7, 2018 Share Posted February 7, 2018 4 godine je neki rok koliko traje podloga kod nas je taj rok uvek, minimum, duplo duži Link to comment
El Patron Posted February 7, 2018 Share Posted February 7, 2018 Sutra valjda protiv Soligorska, solidna provera, izgubili su titulu u Belorusiji zbog dva poraza u zadnja dva kola. Pre neki dan su igrali 1-1 protiv Cukarickog. Link to comment
Kreator Posted February 8, 2018 Share Posted February 8, 2018 Danas u 14h protiv Beloruskog Šahtjora. Prenos na jutjub kanalu Partizan TV. Očekuje se opet isti sastav: Stojke, vulićević, ćelavi, mitrović, urošević, - zdjelar - pantić, janković, tošić, - tawamba, ivanović. jel to formacija 4-1-3-2 ili ne? Link to comment
mozzer Posted February 8, 2018 Share Posted February 8, 2018 1 hour ago, BlackGeorge said: Danas u 14h protiv Beloruskog Šahtjora. Prenos na jutjub kanalu Partizan TV. Očekuje se opet isti sastav: Stojke, vulićević, ćelavi, mitrović, urošević, - zdjelar - pantić, janković, tošić, - tawamba, ivanović. jel to formacija 4-1-3-2 ili ne? Ja mislim 4-2(zdjelar-pantic)-3-1 Moguce izmene za Plzen: Jevtara omiljeni ( ) umesto Pantica (svaka cast Djukicu ako izvede Pantica i ofanzivni sastav) i Soumah umesto Jankele, ali kako je komentarisano ovo verovatno ide kao zamena u toku utakmice Link to comment
Recommended Posts