Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2017/18

MocaVukotic

Recommended Posts

Posted
18 minutes ago, Toni Sumaher said:

Mene vec ozbiljno cudi kako vitm ne razumetetm da je Miloje na toj konferenciji za stampu preko toga omalovazio uspeh Partizana u Evropi, ispizdeo jer mu se Djukicev tim 15 minuta ranije provukao u derbiju.

isto koliko su april i nebojša omalovažili uspeh Partizana na prethodnoj strani

16 minutes ago, BlackGeorge said:

Pitaj Ristića KO JE VAS uveo u Evropu.

pa čekaj, zašto dramiš? kakve veze ima KO JE NAS  uveo u Evropu?

odaje se priznanje Stojkoviću da je najzalužniji za evropsku jesen Partizana, zašto ti to smeta?

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

849

• kud u maglu Simoviću

808

• El Patron

424

• Toni Sumaher

300

Posted

Za evropsku jesen Partizana najzasluzniji su svi igrači Partizana, uključujući i Stojkovića. Za vašu evropsku jesen najzaslužniji je sudija i njegov previd gola Ristića.

Posted (edited)
3 minutes ago, levi said:

isto koliko su april i nebojša omalovažili uspeh Partizana na prethodnoj strani

pa čekaj, zašto dramiš? kakve veze ima KO JE NAS  uveo u Evropu?

odaje se priznanje Stojkoviću da je najzalužniji za evropsku jesen Partizana, zašto ti to smeta?

To su potpuno dve razlicite stvari. Jedno je neobavezno caskanje na forumu, a sasvim drugo kad to kaze trener protivnicke ekipe nakon utakmice da bi apostrofiranjem golmana omalovazio protivnika. Uostalom, vodili smo vec jednom polemiku oko toga, koga zanima moze da procita.

edit: odaje se priznanje, hehehehehe....

Edited by Toni Sumaher
Posted
Za evropsku jesen Partizana najzasluzniji su svi igrači Partizana, uključujući i Stojkovića. Za vašu evropsku jesen najzaslužniji je sudija i njegov previd gola Ristića.
Plus vučić
Posted

A jes branio ko hećim protiv Videotona! :fantom:

Posted
4 minutes ago, gervasius twinkleminkleson said:
7 minutes ago, BlackGeorge said:

Plus vučić

Čekamo još Kapetana Vasića...

Posted
4 minutes ago, BlackGeorge said:

wow that escalated quickly :D

to da je Stojković najzaslužniji ste sami konstatovali na prošloj strani, i u tome nema ništa loše, golman je sastavni deo ekipe

sve to nema nikakve veze s tim kako je Zvezda ušla, i nije razlog da se ovako klinački duriš i da se nerviraš

Posted

Ja to nisam konstatovao. To si možda ti konstatovao. Za mene su najzaslužniji svi igrači Partizana zajedno sa Stojkovićem.

Posted

I zasto cvece na Risticevu kucnu adresu, to bi znacilo da bi sudija morao da ide do njega po cvece. Posto je Rile dao gol, a sudija nije video, znaci sudija zasluzio cvetni aranzman..

Posted
5 minutes ago, BlackGeorge said:

Ja to nisam konstatovao. To si možda ti konstatovao. Za mene su najzaslužniji svi igrači Partizana zajedno sa Stojkovićem.

niam ja konstatovao, nego april i neobjša, tako da možeš njih  da pitaš KO JE VAS UVEO?? ;)

Posted
1 minute ago, levi said:

niam ja konstatovao, nego april i neobjša, tako da možeš njih  da pitaš KO JE VAS UVEO?? ;)

Nemam ja šta nikoga da pitam. 

Posted

Krasnodar drugi gol dao posle auta, tako da ono... :fantom: I poklonjen im penal ovde, bilo je do tada rutinski kao protiv Kelna. Posto ste pitali, uveli su nas Srnic, Pesic, Radonja, Kanga, Bacje, Donald i drugari koji su mesali malter dok su ovi punili redom. 

Sad da tu pisete alternativne istorije na osnovu eventualnog Krasnodarovog momentuma, jako nema smisla. :D

Posted

Jeste, sve istina nema šta. Bravo komšije, možete sad nazad u svoje gnezdo. :*

Posted (edited)

Da se vratimo ozbiljnim stvarima.

Partizan čak i da privoli Racu Petrovića da dodje na pozajmicu, ne može da ga registruje za nokaut fazu lige evrope. Razlog - dolazi iz kluba koji će igrati na proleće u istom rangu takmičenja (liga Evrope), kao trećeplasirani u grupnoj fazi lige šampiona.  nor can they be registered if their previous club is still in the same competition

Edited by BlackGeorge
Posted

Da li to vazi iako igrac nije bio registrovan za nastupe u Euro takmicenjima?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...