gervasius twinkleminkleson Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Ladno terza još nije izdao saopštenje
John Coltrane Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Cestitke grobarima na Djokicu, a Macvi na dobroj igri protiv favorita. Sent from my iPhone using Tapatalk
Kreator Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 totalni preokret od kada nam u navali igraju: Sasa ilic Pantic Tawamba Tosic Jovanovic
April Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Ne vredi, mora regionalna liga sto pre. Ovo vise nema smisla. +1000 To sam pričao i prošle godine kad su ovako svirali Zvezdi.
John Coltrane Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Kaze lepo Anicic "neke stvari u Srbiji nemaju veze sa fudbalom, ponosan sam na svoje igrace". Sent from my iPhone using Tapatalk
aram Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Jel bude neka utakmica da se ne svira penal za partizan u zadnjih 10 minuta? Sent from my F8132 using Tapatalk ne bude, sve smo zatvorili
kud u maglu Simoviću Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 zaista ne vidim čemu osporavanje ove đokićeve odluke
Kreator Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 bio je penal. Da ovaj sapcanin nije glavom isao na muda panticu, pantic bi dao gol sa 5 metara. Pantic igrac utakmice, asistencija i mladom jovanovicu za 1 - 3. cestitke saletu za odlicno izveden penal, kao i mladom jovanovicu za rutinsku realizaciju panticeve asistencije.
porucnik vasic Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 КУМС-е после овога ако се појавиш код нас на топићу да кукаш на суђење, тражићу да те банују због паткометрије.
El Patron Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Kaze lepo Anicic "neke stvari u Srbiji nemaju veze sa fudbalom, ponosan sam na svoje igrace". Sent from my iPhone using Tapatalk Treba da ga je sramota zbog te izjave i da nije bio penal, a bio je, on sa klupe to nije mogao lepo da vidi da bi dao takav komentar
MocaVukotic Posted November 5, 2017 Author Posted November 5, 2017 posle onih penala što smo dobijali u zadnje vreme, svaki naredni će nam biti "poklonjen", čak i kad ne bude. nije nam to trebalo uopšte. meni nije zasmetao penal, na onom krljavom strimu nisam dobro ni video, već mi je glupo bilo što nismo izbacili loptu u aut kad je goša ostao da leži na zemlji.
Kreator Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 jos jednom da ponovim, voleo bih makar jos jedno poluvreme da vidim na terenu: Pantic Ilic Tosic Tawamba Jovanovic
Recommended Posts