Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2017/18

MocaVukotic

Recommended Posts

Posted

A ja bih volela Krkića pravo. Da budemo atraktivni.

albanac iz skenderbega vise bi vas cenio sa krkicem

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

849

• kud u maglu Simoviću

808

• El Patron

424

• Toni Sumaher

300

Posted

Pa dobro, uklapa se u kriterijum prelaznog roka, vidim da birate samo ove ispod 167 cm...  :)

Posted

ima još 6 dana pa ko živ ko muerte

natočimo šampanj piće

sve se kockice slažu. opet da je stojke bio od početka sad bi gledali lš. i ovaj prelazni rok bi bio daleko "ukusniji". ipak, ni sad se ne možemo požaliti. stojke + bambi + napadač. ćelavi m pride. milina. šta vam je. 

a odmah ovako pod utiskom žreba (putovao sam juče celi dan ne videh i čuh ništa) da konstatujem da pre 7 (sedam) dana ovde na topiću nije se moglo proći od nepodnošljivog DEFETIZMA i negativne energije. ja i ko beše još što smo držali nadu za onu stvar nismo mogli se spasimo, pa da va pitam sad: gde ste koji k?

Posted

A ja bih volela Krkića pravo. Da budemo atraktivni.

Ja bi vise voleo ludog Mitra

Posted

Pa dobro, pa naravno da bih radije Mitraru.

Posted

E, baš bih voleo da vidim fotku fudbalera kako odmor provodi uz knjigu npr. ili neku aktivnost koja nije svadba, kafić, fensi plaža, gostovanje na Pinku, a uz njega neko pristojno biće, tipa devojka/supruga koja ne izgleda i ne oblači se kao prostitutka i ima nekakvo smisleno zanimanje u životu (ne pevaljka, model, spiker, bloger ili druga sorta kešolovca). Mislim, možda ima, al je vrlo teško naći, a još manja verovatnoća je u Srbiji, gde mu džiberluk dođe kao obaveza. Nekako se podrazumeva, kao neka vrsta perverznog bontona u iskrivljenoj realnosti društva u odmakloj vazi raspada.

foto_Naike_Bokan__3__398519536.jpg

Posted

:lolol:

@Aram na stolu je Koza Nostra, ne znam sta drzi.

Posted

Jel' bese Bizgov™ imao sliku sa priprema kako cita Nicea? To treba da bude cover photo na svakom FK Parrizan topicu.

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

Posted (edited)

Pa dobro, pa naravno da bih radije Mitraru.

Zamisli Mitar i Bojan u napadu. Ni Lyon u maju 2018-e nebi bio daleko

Edited by Cash
Posted

šta čita, prepoznaje li neko?

Rekao bih da je Berkut

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...