Captain_Darling Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 (edited) Naravno, sve što valja je iz vašeg reona! Ја не мислим да је тако и нисам рекао са том намером, само констатација. Прозивају нас поједини да не умемо да пишемо ван наше теме а ево шта се деси после моје најнормалније реченице без икаквих задњих намера. Нек вам је са срећом и нови играч и учешће у ЛЕ... Edited August 25, 2017 by Captain_Darling
El Patron Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 (edited) Mondo kaze da vam definitivno stize banbi. Ako dodju i antonov i stojiljkovic, to su tri ozbiljna pojacanja Bambi bi bio mozda najveca bomba sto se tice Partizana u zadnjih mozda 10g Pise mondo uskoro opsirnije... Zoran Tošić opet u Partizanu! Autor: mondo.rs 25.08.2017. | 21:59 > 22:01 Veliko pojačanje dolazi u Partizan posle plasmana u Ligu Evrope. Zoran Tošić potpisuje ugovor na dve godine. Edited August 25, 2017 by El Patron
kud u maglu Simoviću Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Mondo kaze da vam definitivno stize banbi. Ako dodju i antonov i stojiljkovic, to su tri ozbiljna pojacanjafali godpodin raća gde li je ted?
El Patron Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Ja ne verujem dok ga ne vidim sa salom moja kuca, covek je klasa nad klasama za jsl
Kreator Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 stojke antonov miletić ostojić vulićević levo krilo(klinja iz nigerije?) radin everton tošić suma stojiljković
J.R. Cash Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Tavamba nista? I sto nam levo krilo igra na desnoj strani?
kud u maglu Simoviću Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 za tawambu mora da bude mesta. kakav bre stojiljković taj je đurđić 2.0
kud u maglu Simoviću Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 vulićević, radin, everton, suma, banbi pa tu ne može niko ni iz zaleta prečku da dohvati imaćemo tim pigmeja
Kreator Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Tavamba nista? I sto nam levo krilo igra na desnoj strani? Tošić je prevashodno desno krilo. Opciono igra na levom. Popularni "Bambi" je rekao da će žestoku konkurenciju imati i u Moskvi, gde će se za mesto možda boriti baš sa Milošem Krasićem, kao i u reprezentaciji Srbije. Osim toga da mu je omiljena pozicija desno krilo otkrio je i kako je dobio nadimak. "Taj smešan nadimak sam dobio davno. Igrao sam protiv dečaka starijih dve tri godine od mene i bio sam mnogo manji od njih. Svi su mislili da sam simpatičan, neki bi rekli i bespomoćan u takvoj situaciji, pa su me nazvali Bambi. Svidelo mi se, nemam ništa protiv da me i dalje tako zovu, naročito ako prihvatite da i mali Bambi može da ima oštre zube", rekao je Tošić. Kako da nađem mesto za Tawambu?...da se promeni sistem, da igramo bez krila pa da ga ubacim u vezu.
James Marshall Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Ne valja ti shema, obrni je u ogledalu (po osi sjever-jug, da ne bude zabune)
J.R. Cash Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Kako da nađem mesto za Tawambu?...da se promeni sistem, da igramo bez krila pa da ga ubacim u vezu. Stojiljkovic na klupu. Mora da osvoji mesto, Tavamba ima prednost. A za ovo drugo te zezam :D Obrnuo si formaciju.
Kreator Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 stojke vulićević miletić ostojić antonov tošić radin everton levo krilo-nigerijac stojiljković suma Ovako? Ma ovo je samo predlog, ljudi dajte vi neku šemu. Interesuje me vaše mišljenje. Kumse zašto sada ne valja Stojiljković? Ted se kune u njega. :)
Kreator Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Stojiljkovic na klupu. Mora da osvoji mesto, Tavamba ima prednost. A za ovo drugo te zezam :D Obrnuo si formaciju. Ok za tawambu slažem se. Ali ko umesto đurđevića? On je već otišao...posle večitog derbija.
gervasius twinkleminkleson Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Ne znam koliko je realno to za Stojiljkovica, startovao je zadnje 2 utakmice za Bragu
J.R. Cash Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Pa sve ovako kako si napisao, samo Jankovic mesto Bogoljuba i Tavi napred. I naravno Jevtovic. I moram da priznam da ne delim odusevljenje Antonovim. Istina je da zna mnogo vise fudbala od Miletica, al mi je uvek delovao trom i neokretan.
Recommended Posts