June 1, 20177 yr za to vreme gtr smatra da je partizan opozicioni klub posto vucela nema legitimitet Edited June 1, 20177 yr by Nikodije
June 1, 20177 yr Jebo mamu, ti si GTR i Milorada Vučelića stavio u istu ravan Komšije, kapiram da vas je potkačio virus terzanitisa, ali saberite se malo!
June 1, 20177 yr nikodije, a da liniju dejstvovanja vučele, aleka i ostalih nastaviš da istražuješ na filipe kovij c/b strani? :) ne jedi se simovicu, i tako je mrtva sezona, ne desava se nista. samo marko otisao.
June 1, 20177 yr a i rekao sam da ste imali bolji tim i da ste zasluzili titulu i cestitao vam je, to mi daje moralni kredibilitet da citiram vucelu onda kada izgovori istinu. Edited June 1, 20177 yr by Nikodije
June 1, 20177 yr a i rekao sam da ste imali bolji tim i da ste zasluzili titulu i cestitao vam je, to mi daje moralni kredibilitet da citiram vucelu onda kada izgovori istinu. A posle si na Zvezdinom topiku konstatovao da ste bili bolji, da smo parkirali autobus za trofeje i da ste stravično pokradeni. Gde je tu moralni kredibilitet?
June 1, 20177 yr Ivic podneo ostavku u PAOK-u. Krece lozenje, tri-cetri sad ! :) Edited June 1, 20177 yr by BlackGeorge
June 1, 20177 yr Ivic podneo ostavku u PAOK-u. Krece lozenje, tri-cetri sad ! :) tipičan ivicin model rada za prelazne rokovepušta dimne bombe da zavara protivnika kao stolica, stolica, stolica pa bum vlada ivić suma, suma, suma bum leonardo