Nikodije Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 (edited) za to vreme gtr smatra da je partizan opozicioni klub posto vucela nema legitimitet Edited June 1, 2017 by Nikodije
copkillah Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 Jebo mamu, ti si GTR i Milorada Vučelića stavio u istu ravan Komšije, kapiram da vas je potkačio virus terzanitisa, ali saberite se malo!
kud u maglu Simoviću Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 (edited) ... Edited June 1, 2017 by kud u maglu Simoviću
Nikodije Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 nikodije, a da liniju dejstvovanja vučele, aleka i ostalih nastaviš da istražuješ na filipe kovij c/b strani? :) ne jedi se simovicu, i tako je mrtva sezona, ne desava se nista. samo marko otisao.
kud u maglu Simoviću Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 samo udri, ako ti pričinjava radost ovo je domaćinska kuća :)
Nikodije Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 (edited) a i rekao sam da ste imali bolji tim i da ste zasluzili titulu i cestitao vam je, to mi daje moralni kredibilitet da citiram vucelu onda kada izgovori istinu. Edited June 1, 2017 by Nikodije
Goranz Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 a i rekao sam da ste imali bolji tim i da ste zasluzili titulu i cestitao vam je, to mi daje moralni kredibilitet da citiram vucelu onda kada izgovori istinu. A posle si na Zvezdinom topiku konstatovao da ste bili bolji, da smo parkirali autobus za trofeje i da ste stravično pokradeni. Gde je tu moralni kredibilitet?
Kreator Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 (edited) Ivic podneo ostavku u PAOK-u. Krece lozenje, tri-cetri sad ! :) Edited June 1, 2017 by BlackGeorge
kud u maglu Simoviću Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 Ivic podneo ostavku u PAOK-u. Krece lozenje, tri-cetri sad ! :) tipičan ivicin model rada za prelazne rokovepušta dimne bombe da zavara protivnika kao stolica, stolica, stolica pa bum vlada ivić suma, suma, suma bum leonardo
*edited by mod Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 Gde si nasao to za ostavku? Vidim da su izvisili za LS ali ne pise da je otišao.
Recommended Posts