duma Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 1 hour ago, mustang said: Pored Tulsi kandidovali Bajdena. Žena, havajka, vojsku služila, pokidala bi Trampa, ne bi znao gde je.
Amos Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 (edited) Ma gde će da krepa, sad kreću terapije plazmama, najbolja nega, sve što plebs može da sanja. Nego, mi pričali ovde da je ovaj naš sigurno istresen iz gaća da bi mu sedeo onako blizu, kad ono ni president's security nije što je nekoć bio. Što bi rekli, facts do not cease to exist because they are ignored. Edited October 2, 2020 by Mos
iDemo Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 Ako prezivi™ ovo mu je jace nego da je inscenirao atentat na samog sebe.
Milošica Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 1 minute ago, iDemo said: Ako prezivi™ ovo mu je jace nego da je inscenirao atentat na samog sebe. Možda je iscenirao atentat virusa na sebe 1
Filozof manijak Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 A možda je ovo cunning plan da se na debati zarazi matori Bajden i rikne pre izbora?
iDemo Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 26 minutes ago, Filozof manijak said: matori Bajden Matori Bajden je u extra turbo dobrom stanju u odnosu na sve one price o 'skrivanju u podrumu' i slicno. On je samom svojom pojavom pokidao tu debatu. Pokidao. 1
borris_ Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 Kako mi je ovo jadno, vidi se da je spremala ovo (ko snima razgovore) i da je zeljela da se opari. 1
ObiW Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 1 hour ago, iDemo said: Ovaj bi se jebao al da mu ne udje. Jos je sam sebi dodelio pehare kako je spektakularno izveo sex bez penetracije. 1
Budja Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 7 hours ago, vememah said: Win-win. Sta ces bolji dokaz da maske nisu potrebne ako Bakdenara ne zaradi coronu?
Micko8 Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 (edited) Bocni udari globalista, ne daj se Trampara , izdrzi , do konacne pobede. Edited October 2, 2020 by Micko8
theanswer Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 U ovoj trenutnoj situaciji svaki nepredviđeni događaj može samo da pomogne Republikancima jer normalan završetak kampanje bi bila sigurna pobeda Bajdena i vrlo moguće okrenut Senat.
Recommended Posts