Gandalf Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 18 hours ago, Weenie Pooh said: ... Parenti? staljinoidne svinje baš i nemaju neku prođu ovde, možda među 15-ogodišnjacima.
Budja Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 42 minutes ago, Gandalf said: ima tu logike, i sličan ishod bi dobio i sa malo drugačijim parametrima. ali je u pitanju model koji je potpuno neprimenljiv u ovom slučaju (tj. u SAD) gde izolacije pozitivnih nema ni u tragovima. naravno, malo trolujem andurila.
Gandalf Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 47 minutes ago, Budja said: naravno, malo trolujem andurila. fair enough.
mustang Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 (edited) verovali ili ne, protesti podrske trampu u sred beverly hillsa. poceli da se skupljaju pre sat vremena Edited August 9, 2020 by mustang
Roger Sanchez Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 (edited) On 11.6.2020. at 20:19, dragance said: Ja nisam trampista, pa ni 0.1%. Ja sam i prvi pomenuo Huntington Beach. Znaš li zašto? Ako si ikada tamo bio, a sumnjam, samo će ti se kasti. Nema veze sa lokalnom populacijom, ni za koga glasaju. Ko što rekoh, leglo republikanskih nazovikršćanskih fundamentalističkih dobrostojećih priobalnih pacova koji o suštinskim zapovjestima te svoje nazovivjeroispovjesti pojma nemaju pa su svi odreda teški sociopati koji i u općoj smrtnoj opasnosti vode računa isključivo o vlastitom dupetu But hey, welcome to Orange County! Edited August 10, 2020 by Roger Sanchez
Indy Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 (edited) On 7.8.2020. at 6:22, Weenie Pooh said: Trump nije dobar ni za šta osim za plitku zabavu sa 7584 km udaljenosti Neobično, meni tu nema ničeg zabavnog. EDIT. Zabavno je kao kancer stage IV Edited August 10, 2020 by Indy 1
Micko8 Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 15 hours ago, Roger Sanchez said: Ko što rekoh, leglo republikanskih nazovikršćanskih fundamentalističkih dobrostojećih priobalnih pacova koji o suštinskim zapovjestima te svoje nazovivjeroispovjesti pojma nemaju pa su svi odreda teški sociopati koji i u općoj smrtnoj opasnosti vode računa isključivo o vlastitom dupetu But hey, welcome to Orange County! A propustio si masovne kucne zurke od vise stotina ljudi koji ih posecuju, sirom zemlje , ovo je pick and choosing , bolida poput ovih sektasa imas na svim stranama .
Weenie Pooh Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 7 hours ago, Indy said: Neobično, meni tu nema ničeg zabavnog. EDIT. Zabavno je kao kancer stage IV Stage IV je stanje u kom se svet nalazi već poodavno. Trump u Beloj kući je kristalizacija tog stanja, svođenje na apsurd, faza u kojoj ti kancer bursts out of your chest i počne da lupeta nekontrolisano umesto da te neprimetno grize iznutra. 1
Ivo Petović Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 Kamala fakin Haris. Dodje ti da se nadaš da će pospani Džo da se kandiduje i drugi put.
Recommended Posts