dragance Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 Huntigton Beach, Seal Beach. Ja bih se tamo odmah preselio.
mustang Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 (edited) Huntington Beach (ima dosta off leash parkova i plazu za pse) al posle crne gore kad se vratim Edited June 11, 2020 by mustang
dragance Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 19 minutes ago, mustang said: Huntington Beach (ima dosta off leash parkova i plazu za pse) al posle crne gore kad se vratim Eto mene kod tebe onda prvom prilikom
mustang Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 (edited) 22 minutes ago, dragance said: Eto mene kod tebe onda prvom prilikom always bice i bazen u kompleksu i teretana i spa i party room...i dog park u kompleksu! Edited June 11, 2020 by mustang
Roger Sanchez Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 Huntington Beach (ima dosta off leash parkova i plazu za pse) al posle crne gore kad se vratim The most Republican-infested white power urban area in California. Nijesam ni sumljao, ali zašto trabunjaš da ti se tamo mili zbog džukela? 1
dragance Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 7 hours ago, Roger Sanchez said: 9 hours ago, mustang said: Huntington Beach (ima dosta off leash parkova i plazu za pse) al posle crne gore kad se vratim The most Republican-infested white power urban area in California. Nijesam ni sumljao, ali zašto trabunjaš da ti se tamo mili zbog džukela? Ja nisam trampista, pa ni 0.1%. Ja sam i prvi pomenuo Huntington Beach. Znaš li zašto? Ako si ikada tamo bio, a sumnjam, samo će ti se kasti. Nema veze sa lokalnom populacijom, ni za koga glasaju.
mustang Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 9 hours ago, Roger Sanchez said: 10 hours ago, mustang said: Huntington Beach (ima dosta off leash parkova i plazu za pse) al posle crne gore kad se vratim The most Republican-infested white power urban area in California. Nijesam ni sumljao, ali zašto trabunjaš da ti se tamo mili zbog džukela? da samo znas koliko si mi besa izazvao za ovo sto si mi psa i pse nazvao dzukelama....namerno me provociras kao i uvek. prijavila sam te za vredjanje, cak mi je od besa promaklo da aludiras da su svi republikanci bubasvabe!
papapavle Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 3 hours ago, mustang said: bubasvabe Ne moraju nužno da budu kukarače, možda se mislilo na "rat-infested".
mustang Posted June 12, 2020 Posted June 12, 2020 (edited) prijavila sam ga moderatoeima, rekla insekti ... jbga, nije mu prvi put da ovako odvratno provocira i omalovazava. ali mu se ocito tolerise cist govor mrznje Edited June 12, 2020 by mustang 1
iDemo Posted June 12, 2020 Posted June 12, 2020 8 hours ago, mustang said: prijavila sam To se blokira pa se onda ima mali problem sa kvotovanjem™.
iDemo Posted June 12, 2020 Posted June 12, 2020 Quote Joe Biden is reaching heights that Hillary Clinton never did this late in the campaign against Donald Trump. The former vice president holds a significant national lead of around 10 points and is over 50% support. Yet a look at recent polls suggests Trump is outperforming where he was four years ago with a key part of the Democratic coalition: Hispanics. #realno, ne?
Joe D Posted June 12, 2020 Posted June 12, 2020 Joe Biden reaching heights je dosta neadekvatno tumacenje tih pollova.
iDemo Posted June 12, 2020 Posted June 12, 2020 2 minutes ago, Joe D said: Joe Biden reaching heights je dosta neadekvatno tumacenje tih pollova. Mozda i nije kad se uzme u obzir da se on sasvim dobro uklapa u onu basnu 'o bravaru i patkama' - deo sa 'mrtav a leti'.
Recommended Posts