mustang Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 15 minutes ago, precog said: znas li ti uopste sta je limbo? znas li ti sta je metafora?
precog Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 rec koju si trazila je raj, posto sam siguran da se nisi bavila hriscanskom filozofijom te ubacivala slozene metafore u svoje forumsko pisanje.
mustang Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 12 minutes ago, precog said: rec koju si trazila je raj, posto sam siguran da se nisi bavila hriscanskom filozofijom te ubacivala slozene metafore u svoje forumsko pisanje. srecom te ne mozes da glasas. a ja mogu izvini sto nenmogu da dosegnem tvoj IQ pa da me razumes
precog Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 5 minutes ago, mustang said: srecom te ne mozes da glasas. a ja mogu izvini sto nenmogu da dosegnem tvoj IQ pa da me razumes haiku iz nehata, svaka cast!
Joe D Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 (edited) pa sta je tu cudno? fasista radi fasisticke stvari. cela antifa prica je jasno i bila sa ciljem da bi se svi protiv trampa oznacili kao potencijalni teroristi. antifa nije organizacija, pa prema tome ne moze biti teroristicka organizacija. ovako moze bilo ko da se poveze sa njima. Edited June 9, 2020 by Joe D
pbg12345 Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 9 minutes ago, Joe D said: pa sta je tu cudno? fasista radi fasisticke stvari. cela antifa prica je jasno i bila sa ciljem da bi se svi protiv trampa oznacili kao potencijalni teroristi. antifa nije organizacija, pa prema tome ne moze biti teroristicka organizacija. ovako moze bilo ko da se poveze sa njima. marinika tepic vise ne
Radoye Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 On kreira paralelnu stvarnost, mirror universe u kojem je on najveci najbolji najlepsi najpametniji jaci od Ramba i Rokija zajedno i s najvecom cunom u istoriji univerzuma. Ako mu cinjenice ne idu u prilog on ih jednostavno ignorise ili izmisli svoje, jos lepse i jos starije. Ko god se ne slaze taj je fejk njuz ili terorista, lock them up, shoot them all, juris u vrli novi svet.
Weenie Pooh Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 Ima bezbroj idiota koji retvituju to, analiziraju snimak i pričaju kako je deda navukao naivne pandure da ga gurnu i namerno pao unazad, objašnjavaju™ kako je krv koja krene da mu teče iz lobanje pogrešne boje da bi bila prava...
mustang Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 (edited) cikago mayor (dem) aldermanu Edited June 9, 2020 by mustang
Radoye Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 (edited) @Weenie Pooh Pa to je to. 1000 puta ponovis laz i ona postaje prihvacena kao istina. I onda jebiga ajd ti dokazi da to nije tako, da deda nije Antifa i da niko ne bi sebi namerno napravio frakturu lobanje samo da napakosti Najvecem Sinu Americkih Naroda i Narodnosti. Edited June 9, 2020 by Radoye
iDemo Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 On 4.6.2020. at 12:18, mustang said: ne salim se https://abc7.com/politics/city-council-members-introduce-legislation-to-cut-$100-million-in-lapd-funding/6230036/ Novi™ momenti... LA City Council president used members from the LAPD to guard her home over the course of 2 months
mustang Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 4 minutes ago, iDemo said: Novi™ momenti... LA City Council president used members from the LAPD to guard her home over the course of 2 months ne znam sta da kazem...ja sam totalno razocarana....danas se jedan na sred coska kod red marketa, seo gospodin, u po bela dana, krenuo da se bode sa nekim govnima (heroin sta god...) cekala 911 5minuta da se neko javi i spustila sam slusalicu. a mislim se, ubi se majmune. sto vas je manje to bolje. ali da li mi to kao gradjani ovog grada zasluzujemo da gledamo ?!? jednog sto gadja kamenjem kola na highland insanta monika, opet ga pustilinposle 3 dana iz ludnice. i opet na istom cosku gadja kola koja prolaze preselicu se 1
iDemo Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 2 minutes ago, mustang said: preselicu se To vishe nije pitanje - pitanje je "gde"...
Recommended Posts