theanswer Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 čudi me da ne saslušaju i ralfa nejdera, ipak je on sjebao gora za 2000. ili buša koji je pogledao putina u oči i video dobrotu. a i taj bernie šta on ima da ide protiv babe na prajmariju, mogao bi fbi i njega malo da ispita. ne ček, to bi bilo previše providno, bolje njegovu ženu.
Eraserhead Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 4 hours ago, theanswer said: čudi me da ne saslušaju i ralfa nejdera, ipak je on sjebao gora za 2000. ili buša koji je pogledao putina u oči i video dobrotu. a i taj bernie šta on ima da ide protiv babe na prajmariju, mogao bi fbi i njega malo da ispita. ne ček, to bi bilo previše providno, bolje njegovu ženu. I sletanje na mesec koje je Kjubrik rezirao.
Toni Sumaher Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 Quote WASHINGTON/UNITED NATIONS (Reuters) - U.S. President Donald Trump on Wednesday threatened to cut off financial aid to countries that vote in favor of a draft United Nations resolution calling for the United States to withdraw its decision to recognize Jerusalem as Israel’s capital. “They take hundreds of millions of dollars and even billions of dollars, and then they vote against us. Well, we’re watching those votes. Let them vote against us. We’ll save a lot. We don’t care,” Trump told reporters at the White House.
Weenie Pooh Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Bilo je dovoljno debilno i kad je Hejli rekla "samo vas gledamo", ali morao je Trampara da dosoli sa one sa naj, naj, najjeftinijim ulaznicama.
mustang Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 hejli je najveci i najodaniiji sluga svake us vlasti i to bez blama
theanswer Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 hejli? pa ovo joj je prva federal funkcija koliko znam?
Weenie Pooh Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Meša je sa čuvenom kongresmenkom Nomiki Konst.
mustang Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 (edited) ja pricam za niki djavolicu....bozeeee cini mi se kao da se nije vadila iz UN. ne mogu da verujem da je tu od ere trampa Edited December 21, 2017 by mustang
Lord Protector Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 (edited) . Edited December 21, 2017 by slow
Eraserhead Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Dugacak spisak ce Hejli morati da pravi.
Čutura Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Israel, Guatemala, Honduras, the Marshall Islands, Micronesia, Nauru, Palau and Togo, bobomi
precog Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 (edited) Srbija glasala za rezoluciju, protiv prijatelja Trampa. Ipak nam je brat Rus blizi. edit: Hrvati i Bosanci uzdrzani, Crnogorci glasali za, kao i Slovenci, Makedonci se nisu pojavili na glasanju (isli tetki po lek). Edited December 21, 2017 by precog
mustang Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 zbog cega je tolika frka oko jerusalima? to je kao da makedoncima ne das drzavu a njihova je. garantujem da pitate bilo kog jevreja koji grad bi trebalo da bude glavni grad, rekli bi jerusalim.
Recommended Posts