Jump to content
IGNORED

Trump - hoće li biti impeachment ili 8 godina drugačijeg predsednikovanja?

radisa

Recommended Posts

Posted

1 hour ago, Host said:

Pa naravno da Trumpova obecanja iz kampanje nemaju veze sa onim sto sad radi. Veza je vrlo jaka upravo po osnovu energetike.

Da, ali "drain the swamp" obecanje nije imalo veze sa onemogucavanjem fosilne energije. Zapravo, tu je Trampara dosljedan sa kampanjom jer je vec pocelo da se izlazi iz protokola o klimatskim promjenama, I smanjuje se subvenicije/olaksice za alternativne energije.

"Drain the swamp" je bilo upuceno prema korumpiranim I nesposobnim politicarima, a ne prema povlastenim kapitalistima. "We need to take on the crony capitalism" je bila Palinkina mantra.

Posted
On 11/27/2017 at 5:49 PM, Weenie Pooh said:

Ima na Gardijanu još svašta pametno da se pročita, ali guše ih sve više #resistance gluposti u paketu sa najluđim SJW manifestacijama.

samo na uk gardijanu, na americkom koliko se meni cini nema nista pametno

Posted

The Republican God knows sin is good as long it's GOP. Hell is for the Democrats.

Posted

Trump retweets anti-Muslim videos of a British far-right leader

Gift that keeps giving :happy:

Posted

a nakon sto ga je tereza blago opomenula da ne pravi vetar u ledja ekstremistickim reakcionarnim elementima u njenoj zemlji, odnosno da gleda u svoje dvoriste, nasao je za shodno da joj se pokenja na glavu sa "gledaj u svoje dvoriste, imas tamo neke teroriste"

10/10

Posted

Car je čak prvo uspeo da se obrati pogrešnoj Terezi Mej

DP3ijB8VoAAtocZ.jpg

Pa je obrisao i onda pogodio pravu.

Posted

Sad ce ova pogresna tereza da napise knjigu kako me tramp napo na tviteru :O

Posted

Ja sve nešto mislim da li bi ta druga Tereza Mej bila bolja premijerka od ove...

Posted

Ne znam, nedostaje joj talenta za diplomatiju, još nema nikakvu funkciju a već je stigla da pokvari odnose sa kolonijalnim God-Emperorom.

Posted

ovo sto radi ovaj degenerik vise nije smesno, sada postaje opasno.

Posted

http://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-42187070

The White House is discussing plans to replace Secretary of State Rex Tillerson with CIA chief Mike Pompeo, US media say. 

Mr Tillerson has been at odds with Mr Trump over foreign policy recently.

The secretary of state was even reported to have privately described the president as a "moron". 

• Create New...