roksi Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 Zasto bih ma i pokusao da te diskreditujem? Kao da citiranje товнандцоунтру nije dovoljna legitimacijatm? :P A sto se procitavanja topika tice, ne znam za ode trampari, ali znam za nesto drugo: malo, meni barem, gadnjikavo talambasanje svedeno na nivo traca, sa sve analiticarima poput Роџера пл. Санчеза koji pisu k'o da cuce ispod tramparinog pisaceg stola, gadjanje nadimcima americkih i ostalih takozvanih zvanicnika i slicno analiticarenje... Sveli ste pricu na tupljenje o tome da ce biti dovoljno samo maknuti tramparu i da Melanija promeni haljinu, pa ce sve ponovo da bude 1 idila kao i do sada... Nije i nece: trampara je posledica, a ne uzrok, sistem je u krizi, traze se ili bi barem trebalo da se traze moguca resenja, imamo problem kao civilizacija, mnogo siri od politickog i trampove frizure ili brda tvitova... O tom se horu radi, prema tome nastavite... :) ouch
Prokleto Djubre Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 Procitah negde na netu: Melania is dressed for the job she wants. :D :D :D
namenski Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 ouch Оуцх ili ouch sa sve , tek ja ne dobih ni nagovestaj pokusaja da se odgovori kako to da je 1 sistem, najsavrseniji od svih sistema, uzor svetu, dosao dotle da 1 trampara postane Predsednik najmocnije zemlje sveta. Kako se moglo dogoditi da - citiram te - majmun udje u tenk...
Takeshi Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 Procitah negde na netu: :D :D :D papa se najvise obradovao melaniji. ne mogu da razaznam sta joj je rekao u prvim sekundama snimka. https://www.youtube.com/watch?v=UZEf5s7jN3s
Meazza Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 (edited) "¿Qué le das de comer, potizza?", bromeó el Papa Francisco a Melania Trump cuando se estaban despidiendo. (Valjda je ta potizza neki slovenacki slatkis za koji je papa cuo. "Cime ga hranis, poticom?") Edited May 24, 2017 by IndridCold
Takeshi Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 "¿Qué le das de comer, potizza?", bromeó el Papa Francisco a Melania Trump cuando se estaban despidiendo. (Valjda je ta potizza neki slovenacki slatkis za koji je papa cuo. "Cime ga hranis, poticom?") to je nekakav rolat koji i papa voli.
roksi Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 opet ti Kako se moglo dogoditi da - citiram te - majmun udje u tenk... nije bas citat al dobro si parafrazirao. 1 sistem, najsavrseniji od svih sistema, uzor svetu e sad, za ovo ces vec morati da dostavis konkretan citat:) sa sve datumom i vremenom; gde sam i kada ja napisala da je to najsavrseniji sistem svetu? zapravo, od onog sto sam procitala ovde, nigde nisam naisla na slicno, sumnjam da je bilo ko ovde zastupao tu poziciju.
roksi Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 Procitah negde na netu: :D :D :D dear lord :D ovo je vec makabr.
iDemo Posted May 25, 2017 Posted May 25, 2017 dear lord :D ovo je vec makabr. Kakva joj je ovo maram(ic)a na glavi??
roksi Posted May 25, 2017 Posted May 25, 2017 Kakva joj je ovo maram(ic)a na glavi?? joj ne znam, tradicija, valjda. (jadna zena)
iDemo Posted May 25, 2017 Posted May 25, 2017 joj ne znam, tradicija, valjda. (jadna zena) Jadna utoliko sto je (i?) njen izbor bio da se uda za budjelar a ne za coveka...
marv Posted May 25, 2017 Posted May 25, 2017 (edited) ivanka kao ovi najnoviji modeli seks lutaka, sponzorusa ko da se takmici sa onom radikalkom u iranu, klovn ko klovn a wannabe che guevara poglavar pedofila - boze oprosti mi faca ovom fotografu dati milion $ onako Edited May 25, 2017 by marv
iDemo Posted May 25, 2017 Posted May 25, 2017 Ja bre nikako da po'vatam ko je Ivanka, ko je Ivana a ko Melanija... 'naci Ivanka se nije udala za budjelar, ona se na istome rodila, ne? A Ivana (ex) i Melanija (current) jesu... Problemi, ne?
Weenie Pooh Posted May 25, 2017 Posted May 25, 2017 Ja bre nikako da po'vatam ko je Ivanka, ko je Ivana a ko Melanija... To je i Trampari problem, ne stiže da povata sve te žene i ćerke i bivše žene i bivše ćerke... za sada je fokusiran na Ivanku, navodni mozak čitavog klana, koja se inače i rodila na buđelaru a i udala za buđelar. Nije Ivana jedina bivša, imaš pre nje i Mariju koja mu je izrodila onu Tiffany što je tokom kampanje elegantno izbegavala da je tata zagrli :D
Recommended Posts