Eraserhead Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Pazi Mustange, ovde ima cistokrvnih liberalnih Amerikanacatm koje jos muci morska bolest od plovidbe Mejflauerom. Рођер пл. Санчез, Eraserhead, Anduril..., vidis da ih dusa boli za izgubljenim svetlim tradicijama demokratije i sveopsteg liberalizma... Govna balkanska nasli da glume liberale a praziluk im iz dupeta viri. Zato balkanci mogu samo da budu zatucani i da podrzavaju slicne politicke opcije. U najbolju ruku Trampa. To je maksimum.
Meazza Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Govna balkanska nasli da glume liberale a praziluk im iz dupeta viri. Zato balkanci mogu samo da budu zatucani i da podrzavaju slicne politicke opcije. U najbolju ruku Trampa. To je maksimum. Govna balkanska. Koji kompleks zbog zemlje porekla.
Eraserhead Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Govna balkanska. Koji kompleks zbog zemlje porekla. Pa kad nemamo taj pedigre Mejflovera. Ostaje nam samo da budemo lazni liberali ili isrinski ljubitelji raznoraznih ludaka. Osim Rodji, on je ipak iz centralne evrope.
Lord Protector Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 (edited) Tramp je izgleda stvarno nešto lanuo što ne treba. Upitno je samo ovo "curenje" američkih obaveštajnih službi i način na koji su mediji saznali. Kako je američka obaveštajna zajednica saznala za sadržaj razgovora ako su samo najbliži saradnici Trampa bili na sastanku? Da CIA prisluškuje Trampa malo je verovatno, najverovatnije je sadržaj sastanka saznao neko prisluškujući Ruse posle sastanka. Moguće da to prisluškivanje Rusa nisu obavili Amerikanci, jer je sve brzo došlo do medija. Pošto je u CIA i NSA trenutno lov na krticu koja odaje informacije medijima mesecima unazad, ne verujem da je izvor bio iz američkih službi, suviše je opasno jer ih FBI sve nadgleda. Zaključak se sam nameće... ^_^ Edited May 16, 2017 by slow
Takeshi Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 mozda je ruski spijun-fotograf prsnuo serum istine tokom susreta sa lavrovom.
Lord Protector Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 (edited) Ne, nisu Rusi ovo pustili u medije. Tramp je zeznuo nekog drugog sa ovim. Edited May 16, 2017 by slow
Takeshi Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Ne, nisu Rusi ovo pustili u medije. Tramp je zeznuo nekog drugog sa ovim. ma kampanja protiv trampa je sve smesnija, kao americki operativci ne znaju gde sta i kako sa poverljivim informacijama, predsednik verovatno dobije brifing u tri recenice. koje onda kao otkriva na zvanicnom sastanku u beloj kuci :D
Lord Protector Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Analysis Trump's Russian Intel Leak Is the Last Thing Netanyahu Needs Trump's negligent revelation of an ally's intelligence on ISIS to Russia raises concern about three kinds of damage Amos Harel May 16, 2017 9:06 PM read more: http://www.haaretz.com/us-news/.premium-1.789513
Roger Sanchez Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 (edited) Tramp je izgleda stvarno nešto lanuo što ne treba. Upitno je samo ovo "curenje" američkih obaveštajnih službi i način na koji su mediji saznali. Kako je američka obaveštajna zajednica saznala za sadržaj razgovora ako su samo najbliži saradnici Trampa bili na sastanku? Da CIA prisluškuje Trampa malo je verovatno, najverovatnije je sadržaj sastanka saznao neko prisluškujući Ruse posle sastanka. Moguće da to prisluškivanje Rusa nisu obavili Amerikanci, jer je sve brzo došlo do medija. Pošto je u CIA i NSA trenutno lov na krticu koja odaje informacije medijima mesecima unazad, ne verujem da je izvor bio iz američkih službi, suviše je opasno jer ih FBI sve nadgleda. Zaključak se sam nameće... ^_^ ...samo onima siromašnima znanjem. Najbliži patnici i još David Cattler, Jeffrey Edmunds, Joel Rayburn, Yael Lempert Kris Bauman, možda još poneko.... Tipujem na Yael Krisa, nju njega je najviše pogodilo čiju je to dojavu Trumpnut pustio u slobodan promet Edited May 16, 2017 by Roger Sanchez
Lord Protector Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 ...samo onima siromašnima znanjem. Najbliži patnici i još David Cattler, Jeffrey Edmunds, Joel Rayburn, Yael Lempert, možda još poneko.... Tipujem na Yael, nju je najviše pogodilo čiju je to dojavu Trumpnut pustio u slobodan promet moguće, nisam znao da su svi bili na sastanku
Roger Sanchez Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 moguće, nisam znao da su svi bili na sastanku Ne samo da su na sastanku kadrovi NSC-a, nego se vode i bilješke..
mustang Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Oko tebe ima Amerikanaca s većom površinom cortexa. to moj zakljucak u vezi trampa... realno oko mene su najokoreliji neoliberali i antitrampovci. bar su najglasniji. ignorisem i te i protrampove, previse su agresivni u nastupu. ja sam od onih sto ne veruje vise nikome. jedina konstanta je glasam uvek protiv hilari.
Redoran Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Da li je neko od tih čuvenih anonimnih izvora pojasnio o kakvim se tačno informacijama radi?
Budja Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 A i to sto kazes Sad vidim da je info od Izraela. Jebace ga ruzno. Bog te, nasli da buse Tramparu preko Izraela. Ne znaju gde udaraju.
Budja Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Da li je neko od tih čuvenih anonimnih izvora pojasnio o kakvim se tačno informacijama radi? Da, laptop i avioni. Meni je indikativno da je Mc Master popizdeo na stampu, a on nije Spicer.
Recommended Posts