Jump to content

Australian open, 16-29. januar 2017.

36 members have voted

1. 1. Ko osvaja?

2. 2. Ko osvaja?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Izvukao se, čini mi se. Verdasko u nezgodnom trenutku zabagovao.

Izvukao se, čini mi se. Verdasko u nezgodnom trenutku zabagovao.

Upravo to.

2:0. Novak je dosta dobar za sada. Propustio je 5 break lopti u poslednja 2 servis gema Verdaska ali nije padao i najbolje razmene odigrao u TB. Čak ni ne udara slabo.. Ali kretanje kao iz najboljih dana... Uživanje ga je gledati kako stiže i oštro vraća lopte koje drugi ne bi ni probali da stignu. Ne verujem da je bilo ko imao takvu defanzivu ikad osim možda Nadala u najboljim danima.

Sent from my Nexus 6P

2:0

težak drugi set.

Čudan, i što rekoše engleski komentatori "brutalan" taj-brejk...Nekoliko neverovatno dugih i kvalitetnih razmena, Nolo od 3:0 do 3:4, pa odatle do 7:4, servis problematičan; na kraju, ipak, preciznim servisom do vinera i drugog seta. Verdasko bi sada mogao pasti (psihički, ne kao Prozor :lolol: )

2:0. Novak je dosta dobar za sada. Propustio je 5 break lopti u poslednja 2 servis gema Verdaska ali nije padao i najbolje razmene odigrao u TB. Čak ni ne udara slabo.. Ali kretanje kao iz najboljih dana... Uživanje ga je gledati kako stiže i oštro vraća lopte koje drugi ne bi ni probali da stignu. Ne verujem da je bilo ko imao takvu defanzivu ikad osim možda Nadala u najboljim danima.

Sent from my Nexus 6P

Nije bog zna šta propustio, Verdasko je servirao kao blesav na brejk loptama.

Kakav taj brejk, serije od 3:0, 0:4 i 4:0 :wacko:

Verdasko da uzme piš tajmaut i malo se umije inače raspad.

Nije bog zna šta propustio, Verdasko je servirao kao blesav na brejk loptama.

To stoji.

Sent from my Nexus 6P

Verdasko da uzme piš tajmaut i malo se umije inače raspad.

ama verdasco je to

raspašće se uvek u nekom momentu, samo se sa njim mora biti na oprezu e da bi se taj momemat uvatio

samo da primetim da je stosur ispala

ama verdasco je to

raspašće se uvek u nekom momentu, samo se sa njim mora biti na oprezu e da bi se taj momemat uvatio

Ma jok, mislio sam na totalni raspad bez većeg uplitanja Novaka.

Jadan ovaj Zebalos.

Barbora :wub:

Edited by Malvo

Guest
This topic is now closed to further replies.