Jump to content

Književni RIP

Featured Replies

• Popular Post

Preminuo je Ljosa.

GettyImages-105875926.jpg

Edited by Klara

• Replies 400
  • Views 49.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• le petit nicolas
    le petit nicolas

drug iz mladosti mog tate, koji mu je jednog leta, kad je pao na popravni iz nacrtne, kao djak prve generacije novosadske petogodisnje skole za primenjenu umetnost koja je kasnije prerasla u akademiju

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Pol Oster :(

• Ivan Ivanji

Posted Images

Btw, on se beše devedesetih kandidovao i za predsednika Perua?

Čitala sam ranije o njegovom političkom angažmanu, moram ponovo da zasednem i podsetim se svega.

Moj omiljeni pisac i jedan od najboljih ikada.

Počivaj u miru, don Mario.

čovek koji mi je vratio veru u književnosti i sposobnost da se u našem vremenu pišu velike knjige. razorna, zavodljiva banalnost "avantura nevaljale devojčice" je tako veliki povratak pisanja o ljubavi u vremenu kada ona više nije tema. večna slava veliki majstore.

Hvala majstore, što si mi pokazao šta je to tiha radost i rahatluk rokokoa.

(Elogio de la madrastra, 1988.)

• Popular Post

ode i Filip David...

Filip je bas imao interesantan zivot, to say the least. Inace je rodjen i odrastao u Kragujevcu.

RIP

7 hours ago, Klara said:

Btw, on se beše devedesetih kandidovao i za predsednika Perua?

Čitala sam ranije o njegovom političkom angažmanu, moram ponovo da zasednem i podsetim se svega.

Neslavan angažman podržavanja secesije Kosova.

@Nikodije , daj mi izvor, hoću da se informišem o tome.

nedaj joj nikodije (boli nas qrac, najkraće)

Čoveče...nemam nameru da na književnoj temi raspravljam o politici, pitala sam jer me uvek zanima život umetnika. Glupe provokacije, ajd me zaobiđi.

Rekao si da te boli kurac, neka tako ostane

pravo zboriš mada donekle, tj preciznije, za priču o kosova-i me boli kurac ali ne i za mv ljosu

mislim čovek je možda i tarši, losa ili llosa, šta sad ako je iskazao zanimanje za iredentiste