copkillah Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 4 hours ago, msv said: Luka Kurjački 😥 beskrajno nefer
Frank Pembleton Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Ehhh, video juče, baš se skenjao. ... Shiit has hit the fan
ljuttko Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 54 minutes ago, Ian Mancunian said: Igor Mandić :( Videh sad, volela sam da čitam šta god je napisao a još više da ga slušam. Jedan od poslednjih, ako ne i poslednji iz te , nazovimo je jugoslovenske grupe velikana, jugoslovenske po veličini i duha i znanja 4
Popular Post harper lee Posted March 14, 2022 Popular Post Posted March 14, 2022 Igor Mandic je bio jedan opasan, opasan frajer. Beskompromisan, beskrajno inteligentan, fenomenalan sagovornik i paradigma ljudske nesvrstanosti i nezavisnosti. Vec je imao dovoljno godina i kilometraze da baci kasiku ali nekako je uvek tuzno kad ode takva ljudina. 12
Frank Pembleton Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 RIPOdlaze lagano, a nema naslednika ni blizu. ... Shiit has hit the fan 2
harper lee Posted March 15, 2022 Posted March 15, 2022 On 14.3.2022. at 16:13, Frank Pembleton said: Odlaze lagano, a nema naslednika ni blizu. Takve je odgajala neka druga zemlja, nerealno je ocekivati da se u nekom vecem broju pojavljuju njihovi naslednici. 2
Frank Pembleton Posted March 15, 2022 Posted March 15, 2022 Takve je odgajala neka druga zemlja, nerealno je ocekivati da se u nekom vecem broju pojavljuju njihovi naslednici.Nisam mislio na kopije, to ne bi ni valjalo, niti je moguće. Ali po kvalitetu bi trebalo... ... Shiit has hit the fan
harper lee Posted March 15, 2022 Posted March 15, 2022 2 hours ago, Frank Pembleton said: Nisam mislio na kopije, to ne bi ni valjalo, niti je moguće. Ali po kvalitetu bi trebalo... O kvalitetu i govorim.
Popular Post John Coltrane Posted March 16, 2022 Popular Post Posted March 16, 2022 Bio sam tužan kad sam čuo vest koju mi je javio stric koji mi je, delom, i otkrio IM. U ponedeljak na HRT3 je bio dokumentarac Nježno srce i sloboda lajanja i uopšte se nisam oduševio, čak sam imao nekoliko krupnih zamerki na tako "ofrlje" uradjen "zadatak". Valjda sam bio besan, ne tužan, baš besan zbog smrti. Pre par godina sam pisao mejl Heleni Sablić Tomić, autorki dokumentarca, ona je uljudno odgovorila na moj zahtev da nekako dodjem do filma, ali to ipak nismo realizovali. Letos, na putu iz Istre nazad, mi je prošlo kroz glavu da preostala dva dana godišnjeg provedemo u ZG i da ga potražim i u maniru grupi cura pozvonim na njegov interfon ili mu napravim "sačekušu" u kafeu u blizini. Kao što sam tražio druge idole/uzore ili znamenitosti geografija kroz koje sam putovao. Ipak se nisam odlučio za taj potez, planirajući skoru, ciljanu, posetu Zagrebu. Osećaj mi je sličan kao kad je otišao Predrag Matvejević. Bio sam potišten i žudeo sam za nekim ljudima koji su, zapravo, znali ko je i šta je bio Predrag Matvejević. Išao sam okolo i trubio o tome koliko su svi ostali jadni i bedni ne samo zato što nisu ništa pročitali od PM već zato što nisu ni imali blagog pojma ko je on. Ostali su mi mama, stric i tetka kao ljudi sa kojima sam mogao da oplakujem Igora Mandića...i naravno par ljudi u ovoj oazi. a evo i filma 5 5
Sandens Posted March 19, 2022 Posted March 19, 2022 Upravo ide emisija TV lica... na rts1 s Igorom Mandicem. Jedan od onih retkih i dragocenih ljudi koje bih mogao da slusam satima. 2
Recommended Posts