Djuro Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 2 hours ago, I*m with the pilots said: Pokusali da gledamo "End of the fucking world" i covece, ala su iritantni klinci. Mislim da necemo ni probati trecu epizodu. aje ne zajebavaj, pichite samo dalje!
Frank Pembleton Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 snabba cash soldna mini serija.Sent from my STF-L09 using TapatalkTo ima serija? .... Shiit has hit the fan!
Jimmy Kowalski Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 15 hours ago, Frank Pembleton said: Znači dobiću nervni slom, a na pola sam.... Nervira me skakanje tamo vamo vremenski ali ok... Još kad pomislim da je po stvarnim događajima... .... Shiit has hit the fan! Ja sam skapirao da sto sam stariji, sve manje mi prija to poigravanje sa zivcima gledalaca da li ce se nesto strasno dogoditi likovima za koje smo se vezali. U ovom slucaju mislim na ove Francuze: Nadine, Dominique, Remy. Posto o celom ovom slucaju nisam nista prethodno znao, pa ni to da li su oni zaista postojali ili su izmisljeni za potrebe serije, nekako sam se suzdrzavao da ne guglam, ali sam grickao nokte. To je valjda i bila namera reditelja. Sve ukupno, dijalozi i neki dramski potezi su malo traljavo odradjeni, ali atmosfera je pogodjena.
Mr.Mxyzptlk Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 To ima serija? .... Shiit has hit the fan! ima, 6 epizoda. Sent from my STF-L09 using Tapatalk
ivy Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 ja pocela Ubrella academy i iz nekog cudnog razloga mi drzi paznju..malo je smuckano svega i malo blesavo ali mi se svidja atmosfera i zanima me sta ce se desiti
Cane Vukic Prebranac Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 1 hour ago, ivy said: ja pocela Ubrella academy i iz nekog cudnog razloga mi drzi paznju..malo je smuckano svega i malo blesavo ali mi se svidja atmosfera i zanima me sta ce se desiti Друга сезона је боља од прве
ivy Posted April 21, 2021 Posted April 21, 2021 sta znam..pocela sam drugu sezonu..i za sada je meni prva nekako bolja...bolja izmisljotina sa vise tih blesavih,luckastih momenata i razradjenijim likovima..al dobro,svejedno je zabavno pa ce se zavrsiti..
copkillah Posted April 21, 2021 Posted April 21, 2021 On 18.4.2021. at 10:03, ivy said: ja pocela Ubrella academy i iz nekog cudnog razloga mi drzi paznju..malo je smuckano svega i malo blesavo ali mi se svidja atmosfera i zanima me sta ce se desiti On 18.4.2021. at 11:51, Cane Vukic Prebranac said: Друга сезона је боља од прве odlična je serija, zabavnija od stripa bogami
ivy Posted April 21, 2021 Posted April 21, 2021 jeste dobra.. i pogledala sam prvu epizodu Brave new worlda i sunceti,i dalje nemam pojma sta sam pogledala ...a ja volim dobru izmisljotinu..ali ovo to def nije..
Далибор Posted April 21, 2021 Posted April 21, 2021 On 12.4.2021. at 12:13, extragluv said: snabba cash soldna mini serija. Sent from my STF-L09 using Tapatalk Odgledao prvu epozodu, deluje zanimljivo. Nadam se da će biti još bolje
nautilus Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 Alice in the Borderland je odlicna. Jedino sto nervira je sinhronizacija na engleski. Japanski plus titlovi
ivy Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 prva sezona umbrella academy mi je def bolja...a ono sto sam primetila je da u celoj seriji nema mobilnih telefona sto je bas osvezavajuce
jms_uk Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 On 24.4.2021. at 21:53, nautilus said: Alice in the Borderland je odlicna. Jedino sto nervira je sinhronizacija na engleski. Japanski plus titlovi Moze da se nadje u obe verzije.
copkillah Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 On 24.4.2021. at 22:53, nautilus said: Alice in the Borderland je odlicna. Jedino sto nervira je sinhronizacija na engleski. Japanski plus titlovi Ako si gledao na Netflixu, mogao si da uključiš japanski audio. Uvek imaš originalni audio, šta god da gledaš.
Recommended Posts