October 24, 20204 yr 18 hours ago, djeneralche said: Barbarians, prve dve epizode drze paznju. Barbarians odlicna, valjda nece snimati nastavak.
October 26, 20204 yr damin gambit je ok serijica za pogledati. mislim, ogromna je rupa u scenariju posto su izistinski sahovski geniji postali veliki igraci uz krvav rad od svoje pete godine, ali ako se to zanemari, dobra.
October 26, 20204 yr Valjaju li ti hr titlovi ili je samo nabacano nesto cisto eto da se nadje?Valjaju ima dosta interesantnih stvari.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
October 26, 20204 yr ja ću sour grapes kad se dohvatim tva. posebno mi je zanimljivo pošto delim rođendan sa ovim tipom.
October 27, 20204 yr 7 hours ago, mustang said: Simpa emily in paris Smetaju mi njene obrve i tipovi su bez smeka genetika je cudo
October 29, 20204 yr Barbarians - odlična serija Prijatno se iznenadih što je produkcija prilično dosledno pratila publikovane istorijske događaje. Valjda da su tačni, prilično toga tumačeno na bazi nekakvnih tragova na nađenim arheološkim predmetima sa pretpostavkama da su baš iz tog uskog vremenskog perioda.
November 7, 20204 yr Jel odgledao neko ono "... Chicago 7"?Privlačno u trejleru izgleda... .... Shiit has hit the fan!
November 7, 20204 yr Gledao, jbno dobar film, prezabavan, sa uvek aktuelnim temama. Ali G odglumio za pet.
November 7, 20204 yr Klasican Sorkin, meni dobar. Casting pogodjen, svi glumci odlicni. Ako treba nekog posebno da izdvojim to je Frank Langella..
November 7, 20204 yr 4 hours ago, Frank Pembleton said: Jel odgledao neko ono "... Chicago 7"? Privlačno u trejleru izgleda... .... Shiit has hit the fan! odlicna stvar. da ne poverujes neke stvari
November 9, 20204 yr On 29.10.2020. at 22:14, J-♣ said: Barbarians - odlična serija Prijatno se iznenadih što je produkcija prilično dosledno pratila publikovane istorijske događaje. Valjda da su tačni, prilično toga tumačeno na bazi nekakvnih tragova na nađenim arheološkim predmetima sa pretpostavkama da su baš iz tog uskog vremenskog perioda. ja uopste nisam odusevljen. ubise 5 epizoda da iskonstruisu obrt a nikakvo zanimljivo dramatursko resenje nisu nasli nego sve na prvu loptu. a onda bitku koja je realno trajala danima smandrljase u pola poslednje epizode; malo vatra, malo dza bu i gotovo. gluma je ocajna, likovi bez trunke harizme. valjaju samo scenografija i kostimi... Edited November 10, 20204 yr by Bright Billy
November 10, 20204 yr Author I 5 hours ago, Bright Billy said: valjaju samo scenografija i kostimi... I Thusnelda