FPLS Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 Valjaju li ti hr titlovi ili je samo nabacano nesto cisto eto da se nadje?
djeneralche Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 18 hours ago, djeneralche said: Barbarians, prve dve epizode drze paznju. Barbarians odlicna, valjda nece snimati nastavak.
nautilus Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 damin gambit je ok serijica za pogledati. mislim, ogromna je rupa u scenariju posto su izistinski sahovski geniji postali veliki igraci uz krvav rad od svoje pete godine, ali ako se to zanemari, dobra.
Moća Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 Valjaju li ti hr titlovi ili je samo nabacano nesto cisto eto da se nadje?Valjaju ima dosta interesantnih stvari.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
nisam ja Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 ja ću sour grapes kad se dohvatim tva. posebno mi je zanimljivo pošto delim rođendan sa ovim tipom.
mustang Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 Simpa emily in paris Smetaju mi njene obrve i tipovi su bez smeka
Ros Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 7 hours ago, mustang said: Simpa emily in paris Smetaju mi njene obrve i tipovi su bez smeka genetika je cudo
J-♣ Posted October 29, 2020 Posted October 29, 2020 Barbarians - odlična serija Prijatno se iznenadih što je produkcija prilično dosledno pratila publikovane istorijske događaje. Valjda da su tačni, prilično toga tumačeno na bazi nekakvnih tragova na nađenim arheološkim predmetima sa pretpostavkama da su baš iz tog uskog vremenskog perioda.
mustang Posted October 29, 2020 Posted October 29, 2020 Nije losa Ari mi je omiljen lik. Scene prebrzo skacu za bitne emotivne stvari
Frank Pembleton Posted November 7, 2020 Posted November 7, 2020 Jel odgledao neko ono "... Chicago 7"?Privlačno u trejleru izgleda... .... Shiit has hit the fan!
goofs Posted November 7, 2020 Posted November 7, 2020 Gledao, jbno dobar film, prezabavan, sa uvek aktuelnim temama. Ali G odglumio za pet.
Jimmy Kowalski Posted November 7, 2020 Posted November 7, 2020 Klasican Sorkin, meni dobar. Casting pogodjen, svi glumci odlicni. Ako treba nekog posebno da izdvojim to je Frank Langella..
Ros Posted November 7, 2020 Posted November 7, 2020 4 hours ago, Frank Pembleton said: Jel odgledao neko ono "... Chicago 7"? Privlačno u trejleru izgleda... .... Shiit has hit the fan! odlicna stvar. da ne poverujes neke stvari
Bright Billy Posted November 9, 2020 Posted November 9, 2020 (edited) On 29.10.2020. at 22:14, J-♣ said: Barbarians - odlična serija Prijatno se iznenadih što je produkcija prilično dosledno pratila publikovane istorijske događaje. Valjda da su tačni, prilično toga tumačeno na bazi nekakvnih tragova na nađenim arheološkim predmetima sa pretpostavkama da su baš iz tog uskog vremenskog perioda. ja uopste nisam odusevljen. ubise 5 epizoda da iskonstruisu obrt a nikakvo zanimljivo dramatursko resenje nisu nasli nego sve na prvu loptu. a onda bitku koja je realno trajala danima smandrljase u pola poslednje epizode; malo vatra, malo dza bu i gotovo. gluma je ocajna, likovi bez trunke harizme. valjaju samo scenografija i kostimi... Edited November 10, 2020 by Bright Billy
Lezilebovich Posted November 10, 2020 Author Posted November 10, 2020 I 5 hours ago, Bright Billy said: valjaju samo scenografija i kostimi... I Thusnelda
Recommended Posts