Jimmy Kowalski Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 (edited) I meni je Spy dobar, old school uradjeno, drzali se cinjenica. Sacha je uverljiv, svedena gluma, taman kako treba. Bio mi je interesantan onaj deo o svercu opreme za Sirijce i Mohameda bin Ladena, gde se spominjala i splitska luka. Ne znam da li su izmislili ili se to zaista desavalo.. Edited September 12, 2019 by Jimmy Kowalski
LeBron Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 Verovatno se desavalo. A pojavio se i mali Osama bin Laden
jorma shparga Posted September 16, 2019 Posted September 16, 2019 Spy vrlo lepo vozi ali na momente ima poprilicne rupe u scenariju ( pre svega B.Aires deo - on se pojavljuje niodakle i predstavlja se kao vlasnik biznisa koji tu postoji vec dugo, a Sirijci od svih provera traze samo grobove roditelja itd,itd...)
Jimmy Kowalski Posted September 16, 2019 Posted September 16, 2019 Pa Cohen se zaista pojavio pravo niotkuda u Buenos Airesu 1961. kao taj biznismen Kamil. Da su ga Sirijci u bilo kom trenutku zaista proverili kako mi to zamisljamo da sluzbe danas rade, ne bi bilo cele njegove neverovatne price..
Grunf Posted September 19, 2019 Posted September 19, 2019 (edited) Gledao sam prvu sezonu 'Another LIfe' na Netflixu. Bogtemazo, kakav pire. Nema klisea iz SF koji nisu iskoristili-alien, predator, bliski kontankti 3. vrste, AI i svasta nesto jos su udrobili. I zacinili bas jakom dozom pisijevstine-glavni lik jaka zena, sidekik isto jaka zena ali jos i braon, obe emitovno osakacene. Prvi oficir je beli strejt muskarac koji gine u prvoj epizodi, posto ispada negativac. Posada milenialsi-prezgodna nadrkana polu crnkinja, beli strejt plavusan tatin sin koji postaje negativac, latino sirotan IT genije, smotani sloven inzenjer, native american bogatasica, debeli amerikanac-meksikanac, transrodna osoba koja izgleda kao azijat/kinja ali je zapravo poreklom jermen/ka cija je baba prezivela genocid. AI koji upravlja brodom zgodni braon tip sa britanskim naglaskom koji se zaljubljuje u glavnu junaknju. latino sirotan, smotani sloven i native american bogatasica se smuvaju u trojku, pa mala zatrudni, pa se ne zna cije je. gej pilot koga ceka muz kod kuce. i na zemlji su ostavili svasta, al me mrzi i to da pisem. I ja sam sve to gledao. Stvarno sam sucker za sf. A i navuklo me to sto je glavna junakinja Starbuck iz Galaktike. Slobodno preskociti. edit: lazy writing sam zaboravio da pomenem. izbija iz svake scene. Edited September 19, 2019 by Grunf
precog Posted September 19, 2019 Posted September 19, 2019 kad si konj, ja sam ugasio posle 5 minuta milenijalskog izdrkavanja na svemirskom brodu.
Frank Pembleton Posted September 19, 2019 Posted September 19, 2019 Bas je ljut.... Ali oce to od nespavanja , verovatno
roksi Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 ima neko preporuku za dobru komediju na netfliksu?
Jimmy Kowalski Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 The Kominsky Method Taman sad krece 2. sezona, pa lepo spojis..
Mil@n Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 On 19.9.2019. at 9:53, Grunf said: A i navuklo me to sto je glavna junakinja Starbuck iz Galaktike. Slobodno preskociti. Samo je ovo dovoljno da se preskoči.
roksi Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 10 hours ago, Jimmy Kowalski said: The Kominsky Method Taman sad krece 2. sezona, pa lepo spojis.. krece 2. sezona? e super! prvu sam odgledala:) hvala jimmy k!
goofs Posted October 25, 2019 Posted October 25, 2019 Ja probao da gledam Big Mouth, ali prestao posle 3 epizode, nije me nesto drzalo. Ima tu neku dozu neprijatnosti, kao Saut Park, sto je svakako za pohvalu, ali me zamori brzo. Mislim da mi je isti problem kao sa drugim R crtanim serijama na Netflixu, poput Disenchantment i Paradise PD - epizode traju 30min, to mi se cini previse jer onda prenatrpavaju fazone umesto samo da proberu najbolje i drze se standardnih 20min.
*edited by mod Posted October 26, 2019 Posted October 26, 2019 Disenchantment je futurama u srednjem veku pa je dosta fazon predvidljivo i poznato. Od animiranih zna se, Bojack suvereno vlada.
Hamlet Strašni Posted October 26, 2019 Posted October 26, 2019 Samo da se pohvalim da već mesec dana ne jedem slatko i ne gledam netfliks
Recommended Posts