mustang Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 57 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Ja stavio da se skine Spy, pa planiram za vikend da odgledam. Sest epizoda, taman po mojoj meri.. A od tih tzv. kratkih serija koje sam skoro gledao, The Informer mi je ostavio najjaci utisak. Ne znam dal si ljubitelj britanskih krimi drama, ova je dobro uradjena.. pogledacu, valjda to nije ista kao ona gde se sve u poslednjoj epizodi svake sezone resi
Jimmy Kowalski Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 25 minutes ago, mustang said: pogledacu, valjda to nije ista kao ona gde se sve u poslednjoj epizodi svake sezone resi Pa Informer za sada ima samo tu jednu sezonu od 6 epizoda, ja se nadam da ce biti i druge. Ono sto se meni dopalo kod serije je sto je character driven, u prvom planu su likovi i kako sve to utice na njihove zivote. Onako, bas je realisticno prikazano. Plus odlicna gluma..
jms_uk Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 52 minutes ago, mustang said: kao ona gde se sve u poslednjoj epizodi svake sezone resi Koja?
mustang Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 27 minutes ago, jms_uk said: Koja? jbg li ga, ovde ste je preporucili, panduri koji istrazuju druge pandure, specijalna grupa
Arkadija Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 Jel Ryan 2 ono sa Krasinskim? Zar to nije trebalo da izađe tek krajem godine?
Weenie Pooh Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 Fanovi kmeče zbog njanjavog Witcher dizajna Realno, nije da nisu u pravu. Ovaj desno kao da je zalutao iz Star Wars, ne znam kakav je to materijal ni šta to treba da predstavlja.
Zabalujev Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 Ima vremena da se to sa oklopima ispegla. A postoji i konflikt fanova igre i fanova knjiga. Traži se "slovenski duh", šta god to bilo. Poljski nacoši kukaju na crnce. Rusi im pomažu. Gejmeri traže dva mača na leđima... Sprema se šitstorm.
*edited by mod Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 17 hours ago, Weenie Pooh said: Fanovi kmeče zbog njanjavog Witcher dizajna Realno, nije da nisu u pravu. Ovaj desno kao da je zalutao iz Star Wars, ne znam kakav je to materijal ni šta to treba da predstavlja. Realno ovo desno ce da se kiti i doradjuje u CGI valjda?
Weenie Pooh Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 Samo se vi nadajte, ali tako izgleda svaki Nilfgaard vojnik u gotovom traileru Evo, pauzirajte ovu scenu pa gledajte kadar po kadar: Dizajneri su odlučili da im daju teksturu enta, jbg. Nema šta da se dorađuje.
Recommended Posts