*edited by mod Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 1 hour ago, steins said: Ko je u filmu Gilian Anderson? Ona baba? Da, da keva.
mraki Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 From Scratch isto skroz gledljiv, ko voli ljubavne i životne priče…
maheem Posted January 14, 2023 Posted January 14, 2023 13 hours ago, mraki said: From Scratch isto skroz gledljiv, ko voli ljubavne i životne priče… Firenca je lepa Al su scenario i dijalozi grozomorni. 1
gospa buba Posted January 14, 2023 Posted January 14, 2023 pogledala knives out oba i nisam nesrecna, naprotiv. lepo drzi do kraja.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
ivy Posted January 14, 2023 Posted January 14, 2023 meni je prvi super a juce sam gladala drugi deo i bzvze mi je 1
Sestre Bronte Posted January 14, 2023 Posted January 14, 2023 el neko gledao kaleidoskop? preporučuji mi neki koji su mi do sada uglavnom preporučivali dobre serije koje mi se ne sviđaju, pa me to malo brine 1
mraki Posted January 14, 2023 Posted January 14, 2023 (edited) I meni neko drušvo preporučuje, ali baš nam se ne poklapa ukus za serije… Deluje kao treš, ali može biti zabavno. Valjda gledaš epizode bilo kojim redom sem bele, koju gledaš zadnju. 7 hours ago, maheem said: Firenca je lepa Al su scenario i dijalozi grozomorni. Ma samo je gledljivo, ništa više. Kakvo smeće Netflix snima, ovo još i odskače… Kad smo kod Italije, gledao neko The Lying Life of Adults? Edited January 14, 2023 by mraki
3opge Posted January 14, 2023 Posted January 14, 2023 4 hours ago, ivy said: meni je prvi super a juce sam gladala drugi deo i bzvze mi je da, drugi deo je poprilicno sranje
ivy Posted January 15, 2023 Posted January 15, 2023 @3opge da,htela sam da budem blaga..prvi deo je pravi,zanimljiv film dok je drugi bas sranje... i ne znam kakvo im je ono svetlo i sminka gde svi izgledaju smrezurano i starije,kontam da svi imaju godinice ali valjda se svetlom sve malo ispegla a ne naglasava..misim bar da izgledaju prirodno starije umesto presminkano starije..
dragance Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 Izašla Fauda juče. Zalepljen sam za ekran! 2 1
mustang Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 9 hours ago, dragance said: Izašla Fauda juče. Zalepljen sam za ekran! Uh uh uh... jedva cekam! Zbog serije mi dodje da ucim hebrejski. 1
Sara Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 Faud - prvi put cujem?!? Jel se to meni sreca smesi? Jedino sto gledam trenutno su Yellowstone i The Last of Us, oba epizoda po epozida 1
Frank Pembleton Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 Faud - prvi put cujem?!? Jel se to meni sreca smesi? Jedino sto gledam trenutno su Yellowstone i The Last of Us, oba epizoda po epozidaJbga skapirao sam da je Yellowstone na pauzi do juna/jula, a ja volim da bidžujem [emoji30]....shiit has hit the fan. 1
dragance Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 1 hour ago, mustang said: Uh uh uh... jedva cekam! Zbog serije mi dodje da ucim hebrejski. Takodje. Pokušao i hebrejski i arapski zbog serije tokom lockdowna i preko duolingo, ali jebi ga 😱 Komplikovano! 1
Recommended Posts