March 14, 20178 yr Baš mi je drago za Lajavog, gledao sam ceo meč juče, i igrao je sasvim solidno, pogotovo u sferi prebacivanja. Biće dosta interesantnih mečeva danas, a mooj favorit je, naravno, Kyrgios - Zverev.
March 15, 20178 yr Svaka cast, kako mu se otvorio zreb. Ali sam se izborio za njega Jel mu ovo najbolju rezultat karijere? Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk Na mastersima da.
March 15, 20178 yr obde bi i blentav poludeo sa ovim sudijama. e pa ne moze ipak svaki servis prvi... srecom po Noleta
March 15, 20178 yr Ko bude gledao reprizu neka obavezno obrati paznju na pretposlednji poen u cetvrtom gemu treceg seta i na prvi poen u sledecem gemu!
March 15, 20178 yr Dobar mec, signal je tu... vratila se zelja i volja. Slomio je mec krajem prvog seta i samopouzdano ga priveo kraju, bez panike zbog poklonjenog seta. Sutra cemo videti koliko je Akapulko bio indikativan (vazan), a dubl ne znam, u ovom trenutku izgleda suvisan. isti
March 15, 20178 yr Author jadan delpo. bas nema srece sa zrebom. da je bio na drugoj strani zreba lagano do finala. ovako mu novak ne da da se penje na listi :(
March 15, 20178 yr Dobar Djoker, odgledah reprizu. Ali pravi test sledi danas sa onim kriptogrkom... Sent from my SM-N910C
March 15, 20178 yr Ali kakav kraj prvog seta. Novak je imao neverovatne 2 sudijske greške u svega par poena. Loptica koja je bila aut nekih 15ak cm, sudija nije vikao out. Pa na brejk loptu, Novak ulazi u razmenu (što je bilo teško, jer je ovaj servirao kao lud), i jedna jako spora lopta pada na liniju tako da je više bila unutra nego napolju - linijski viče aut... Sreća da je dobio set, to je bio baš zajeban mentalni momenat. Edited March 15, 20178 yr by Mil@n
March 15, 20178 yr Zaspao baš kad je Nole počeo, tako da nisam odgledao. Elem, mnogo finih mečeva danas, od Lajovića u 7, preko Kyrgiosa i Nola u 11, do Nadala i Federera u1, ima da se uživa samo tako.
March 15, 20178 yr Osecam da ce Federer dobiti Nadala Imajući u vidu istorijat njihovih mečeva, teško da Rođa dva puta zaredom u mesec i po dana može dobiti Rafu. Mada, nakon Australije, nije ni toliko nezamislivo. Samo da bude bolji meč od onog što smo gledali u najvećem delu melburnskog finala...