Jump to content
IGNORED

Ubice mog oca

Kanzas siti zez

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

96

• renne

63

• Milosh76

48

• Timmy

45

Posted

ali kukuruzište :lolol: ko još tako govori ili njiva ili kukuruz

- pa onda ono češljanje okolnih njiva kako bi se našao odgovarajući kukuruz, kojeg su pronašli 2km dalje wtf

Posted (edited)

- pa onda ono češljanje okolnih njiva kako bi se našao odgovarajući kukuruz, kojeg su pronašli 2km dalje wtf

A potpuno je ok kada npr Grisom ili neko iz CSI, pronađe leš star 5 godina negde u Las Vegasu i onda , gle čuda u tim skoro sterilnim uslovima, gde nikada ne duva vetar,i niko ne živi i ne prolazi , na udaljenosti od bar 500 metara, pronađe dlaku, jednu jedinu, i koja ih dovede do ubice. 

pa što onda naši da ne pronađu nešto među obližnjim kukuruzima.

Edited by Arkadija
Posted

ali kukuruzište :lolol: ko još tako govori 

Možda je to stručni žargon ili je možda diskurs kojim se fino odražavaju svetonazori likova koji tako komuniciraju...

Posted (edited)

@gone fishing

ma ima tih budalastine koliko hoces. mislim, gdje ces naci dosljedno u govornom jeziku korisceno 'miličino' umjesto 'milicino', novohrvatsko televizijsko 'ha?' umjesto 'a?' i sl. to nije jezik zivih ljudi.

Edited by morgana
Posted (edited)

da naravno i to, posebno među organima reda ^_^

- a zamisimo da su je naši u njivi suncokreta, kakvo bi to lomljenje jezika bilo ^_^

Edited by gone fishing
Posted

Pa, ako pođemo od te premise, onda se slobodno može diskutovati o tome da su i polika i sociologija manje više promašili karakterizaciju svih profesija i svih društvenih grupacija i da je njihov prikaz i utisak koji se nameće o njima - isto tako pun izveštačenih konstrukata...

Naravno, šalio sam se oko takve prakse u seriji povodom jednako jadne prakse u gotovo svim diskursima koji dominiraju javnom komunikacijom...

Posted

da naravno i to, posebno među organima reda ^_^

- a zamisimo da su je naši u njivi suncokreta, kakvo bi to lomljenje jezika bilo ^_^

Do godine u suncokretištu :fantom:

...ili u genetski modifikovanom sojištu.

Posted (edited)

kad ide ta serija i na chemu?

ne znam ni shto pitam, pola glumaca ne podnosim :lolol:

Edited by gospa buba
Posted

kad ide ta serija i na chemu?

Nedeljom na RTS 1.

Posted

Vrhunska je gluma. Gledao sam juče malo i onda me život odvuče.

Posted

Ja planiram danas da pogledam, al nemam herca...

....shit has hit the fan...