pbg12345 Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 ali "stas da pijes", odnosno nacin na koji je to receno :D nije bitno za seriju samu, nego meni su vazda bili smesni ti muskarci sto "protepaju" kad se zaljube ono da se ima neki svoj jezik razumem, ali da pravis kompletnog idiota od sebe i sta tu ima muzevno mi nikad nije bilo jasno :( Link to comment
Kanzas siti zez Posted November 13, 2016 Author Share Posted November 13, 2016 Lik koga tumaci Pedja Bjelac je Pecin cale, garant. Link to comment
Jozef K. Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 Dobra epizoda. Teniser je zvao Blažu? Jel Blažo onaj ćelavi mafioso? Solidne scene sexa. Za sadašnje standarde. Link to comment
Далибор Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 Lik koga tumaci Pedja Bjelac je Pecin cale, garant. +1 Link to comment
svashtabezneshto Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 Je l on ljubavnik Glogovčeve žene? gledala sam sa pola oka dok sam spremala večeru, dosta mi je promaklo u ovoj epizodi. Link to comment
gone fishing Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 - ala su zakomplikovali priču, oko te firme se otimaju kao da je telekom... Link to comment
Kanzas siti zez Posted November 13, 2016 Author Share Posted November 13, 2016 Je l on ljubavnik Glogovčeve žene? gledala sam sa pola oka dok sam spremala večeru, dosta mi je promaklo u ovoj epizodi. Jeste Link to comment
Arkadija Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 Do sada najkonkretnija epizoda, sa najviše podataka i međusobnih veza i vezica. I dalje naši glumci skoro svi recituju, npr. Lidijina sestra je katastrofalna. Link to comment
Jimmy Kowalski Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 Dobra zajebancija sa poligrafom. Scene seksa PG-13. Thumbs down.. Link to comment
Milosh76 Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 "Vise verujes bugarskoj recepciji,nego reprezentativnom lekaru" trofazni detektor lazi Link to comment
Kanzas siti zez Posted November 13, 2016 Author Share Posted November 13, 2016 Ste videli razliku izmedju seksa i vodjenja ljubavi? Link to comment
Tihajeza Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 Lik koga tumaci Pedja Bjelac je Pecin cale, garant.Ko je Peca?Ja sam jedva odgledala drugu epizodu, pa mi je svašta promaklo. Ton je očajan u seriji, skroz nerazgovetno svi pričaju, zato sada gledam sa ovim teletextom na 888. Link to comment
Kanzas siti zez Posted November 13, 2016 Author Share Posted November 13, 2016 Ko je Peca? Ja sam jedva odgledala drugu epizodu, pa mi je svašta promaklo. Ton je očajan u seriji, skroz nerazgovetno svi pričaju, zato sada gledam sa ovim teletextom na 888. Strahinjin decko. Strahinja je trenutno osumnjiceni Link to comment
Jimmy Kowalski Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 Ton je očajan u seriji, skroz nerazgovetno svi pričaju, zato sada gledam sa ovim teletextom na 888. Ja sam odvrnuo ton duplo jace nego inace. Zato se odlicno culo stenjanje napaljene svalerke.. Link to comment
Recommended Posts