November 13, 20168 yr ali "stas da pijes", odnosno nacin na koji je to receno :D nije bitno za seriju samu, nego meni su vazda bili smesni ti muskarci sto "protepaju" kad se zaljube ono da se ima neki svoj jezik razumem, ali da pravis kompletnog idiota od sebe i sta tu ima muzevno mi nikad nije bilo jasno :(
November 13, 20168 yr Dobra epizoda. Teniser je zvao Blažu? Jel Blažo onaj ćelavi mafioso? Solidne scene sexa. Za sadašnje standarde.
November 13, 20168 yr Je l on ljubavnik Glogovčeve žene? gledala sam sa pola oka dok sam spremala večeru, dosta mi je promaklo u ovoj epizodi.
November 13, 20168 yr Author Je l on ljubavnik Glogovčeve žene? gledala sam sa pola oka dok sam spremala večeru, dosta mi je promaklo u ovoj epizodi. Jeste
November 13, 20168 yr Do sada najkonkretnija epizoda, sa najviše podataka i međusobnih veza i vezica. I dalje naši glumci skoro svi recituju, npr. Lidijina sestra je katastrofalna.
November 13, 20168 yr "Vise verujes bugarskoj recepciji,nego reprezentativnom lekaru" trofazni detektor lazi
November 13, 20168 yr Lik koga tumaci Pedja Bjelac je Pecin cale, garant.Ko je Peca?Ja sam jedva odgledala drugu epizodu, pa mi je svašta promaklo. Ton je očajan u seriji, skroz nerazgovetno svi pričaju, zato sada gledam sa ovim teletextom na 888.
November 13, 20168 yr Author Ko je Peca? Ja sam jedva odgledala drugu epizodu, pa mi je svašta promaklo. Ton je očajan u seriji, skroz nerazgovetno svi pričaju, zato sada gledam sa ovim teletextom na 888. Strahinjin decko. Strahinja je trenutno osumnjiceni
November 13, 20168 yr Ton je očajan u seriji, skroz nerazgovetno svi pričaju, zato sada gledam sa ovim teletextom na 888. Ja sam odvrnuo ton duplo jace nego inace. Zato se odlicno culo stenjanje napaljene svalerke..