pt 2.0 Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 (edited) 4 minutes ago, Moonwalker said: A sto bi nestajao? Nestao u smislu da se samo pojavila info da je otišao za Kanadu. Dakle svi pričaju da je u Kanadi, a ne javlja se ženi i detetu... ništa mi nije jasno. Edited March 15, 2021 by pt 2.0
radisa Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 Just now, pt 2.0 said: Nestao u smislu da se samo pojavila info da je otišao za Kanadu. Navodno je viđan po Čikakgu.... I navodno je ulagao pare za AV, po USA... Ceo sukob sa AV je, isto tako, moguće bio fingiran...
Moonwalker Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 (edited) 3 minutes ago, pt 2.0 said: Nestao u smislu da se samo pojavila info da je otišao za Kanadu. Tnx. Ja se njega prisecam kroz neku maglu kao arogantnog i svadjalacki nastrojenog. Ali to ima preko 15 godina. Edited March 15, 2021 by Moonwalker
radisa Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 8 minutes ago, pt 2.0 said: edit. Sad pitam ortaka šta je radio ovaj Cvijan u SNS. Dobijem odgovor - Višekrunina ekipa, skupljao reket od tajkuna i organizovao gej žurke. Kapiram da me zajebava. Drugar se napaja na izvoru™, u Tabloidu? 1
kud u maglu Simoviću Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 na ovom ozon presu kažu čikago?! gde je on uopšte umro, ovde, u čikagu, u kanadi
pt 2.0 Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 (edited) 10 minutes ago, radisa said: Drugar se napaja na izvoru™, u Tabloidu? Ja ga pitala da li je to bulaznio Višekruna na nekom videu. On kaže da je tema pominjana u YT emisiji gde su gosti bili Boškić, pandur Dumanović i onaj ex Otpor (DS) iz Kruševca Milivojević. Mislim da je voditelj onaj lekar iz Zrenjanina. p.s. Inače, ono što u Tabloidu možeš da nadješ o par firmi u vezi sa mojom profesijom je sve od A do Š istina. Edited March 15, 2021 by pt 2.0
radisa Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 13 minutes ago, pt 2.0 said: p.s. Inače, ono što u Tabloidu možeš da nadješ o par firmi u vezi sa mojom profesijom je sve od A do Š istina. Ja našao danas lep teksto o IT-ju i pranju para... Tehnički, tačno poprilično, ali nisu dobro razdvojeni klanovi u priči...
Skyhighatrist Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 2 hours ago, pacey defender said: Tapušković mu je advokat, voleo bih da nam iskusniji kažu da li to pomaže da razumemo kontekst. +1
nautilus Posted March 15, 2021 Author Posted March 15, 2021 3 hours ago, pacey defender said: Definišimo "sve". Tapušković mu je advokat, voleo bih da nam iskusniji kažu da li to pomaže da razumemo kontekst. meni se čini da je vlast krenula sa kontrolom štete tako što će sav teret zločina prebaciti na neke niže likove, velju nevolju ili prljavog policajca a da će se slina, hrkalovićka i ostali izvući jer previše znaju. e, policajac nam kaže da i on ponešto zna i da ne pristaje na tu igru. 1 1
mraki Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 (edited) Znači, ne zna se ni gde je umro, ni kad tačno ni kako? I niko se nije ni setio da se oprosti od njega bar na društvenim mrežama? Edited March 16, 2021 by mraki
Tresko Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 A možda mu je Vučić rekao "Ti si za mene mrtav", pa su tužilaštvo i advokatska komora požurili da se prilagode. 1
Caligula Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 (edited) 9 hours ago, radisa said: Navodno je viđan po Čikakgu.... I navodno je ulagao pare za AV, po USA... Ceo sukob sa AV je, isto tako, moguće bio fingiran... Ovo kao prica o Bozi zvanom Pub Btw. da nije ovo Slinin odgovor na napade, tipa daj da malo vadimo lesheve iz ormana valja se Edited March 16, 2021 by Caligula 1 2
vememah Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 9 hours ago, radnik said: Odavde je valjda krenulo To je ova emisija, okačena je 28.2.
Recommended Posts